Дочка - "халк" путіністки Шукшиної прийшла на шоу, де Кудрявцева помацала її за філейні частини

Марія Шукшина з дочкою / wikers.ru

Молода жінка вже важить 90 кілограм і не збирається зупинятися на досягнутому, продовжуючи набирати вагу.

Дочка російської телеведучої, путіністки Марії Шукшиної Анна, яка вже і так перетворилася на Халка, завдяки своєму захопленню бодібілдингом, з'явилася в ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

Як пише Стархіт, Шукшина вже досягла ваги 92 кілограмів. Жінку не бентежать подібні цифри, адже це вага м'язової маси. Дочка актриси, яка любить війну, радіє досягнутим результатам і прагне потрапити в число кращих бодібілдерів. Вона додає, що зміни із зовнішністю — не спонтанне рішення.

"Мені з дитинства подобалися жінки, у яких великі ноги, широка спина. Так, це виглядає по-чоловічому. Але у мене сутність жіноча, а характер чоловічий. Завжди так було. Я в тренажерний зал прийшла в 14 років. Потім вступ до вишу, робота... не до цього було. Потім так співпало, що я повернулася в зал, щоб схуднути після вагітності і згадала: "Боже, я ж хотіла! Мріяла про це!". У мене всередині відбулася особиста трансформація. Я себе дуже сильно полюбила. Бачу свою мрію в дзеркалі і мене аж розриває. Я в гармонії. Її не було все життя. Це така цінність для мене", - розповіла вона.

Ведуча Лера Кудрявцева, яка готова також їхати в Україну вбивати і підтримує окупантів, які знищують українців, облапала філейну частину халка-Шукшиної і навіть повідомила, що мріє про таку ж.

Нагадаємо, раніше скандальний російський співак Філіп Кіркоров, який хапається за останні крихти власної колишньої популярності зметикував, що запорука потрапляння в новини - скандал і мат. Власне, цим талантом він впевнено і користується.

Тепер в "немилість" павича потрапила російська актриса і путіністка Марія Шукшина, яка розкритикувала жалюгідну пародію на радянський фільм "Іронія долі, або з легким паром", де Кіркорову дісталася роль Іполита, а інший російської бездарності Ользі Бузової - роль Галі.

Раніше Шукшина у своїх соцмережах вирішила прокоментувати пародію. За словами Марії, Кіркоров вирішив замахнутися на святе, а сам ремейк є черговим доказом безідейності вітчизняного кінематографа.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти