Колишня Остапчука відповіла, чи готовий він віддати їй частину майна

Горняк каже, що вона все ще сподівається сісти і домовитися з Остапчуком / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк пояснила, чому він не хоче компенсувати їй частину майна, спільно набутого під час шлюбу.

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука, блогерка і нотаріус Христина Горняк розповіла, чому поділ спільно нажитого майна все ще триває.

Зокрема, дівчина торкнулася питання їхнього спільного будинку з Остапчуком, який після розлучення їм не вдалося мирно поділити. Христина запевняє, що точної відповіді на це питання немає, проте додає, що шоумен завжди змінював свою позицію з цього питання. Але Горняк каже, що вона все ще сподівається - сісти і домовитися, а не звертатися до суду.

"Як завжди багато питань щодо нашого спільного майна. Я не знаю "чому", можливо, вирішив собі так. Ці рішення постійно були різними: то "весь будинок перепишу на тебе", то "нічого не перепишу". Ну час ще є, я чекаю, раптом захоче все-таки за столом переговорів вирішити це, а не в суді", - наголосила Горняк.

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко Остапчук має двох дітей: доньку Емілію та сина Еван-Олександра. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми і справжніми.

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ повідомили, що зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон отримала пропозицію руки і серця від фронтмена Coldplay Кріса Мартіна після 7 років стосунків.

Також суддя Мастер Шеф Ольга Мартиновська розповіла про зради чоловіка, який не соромився "водити дівчаток" у її квартиру. Зірка розкрила, що відчуває до колишнього партнера зараз.

Інші новини:

Новини заразКонтакти