"Був безнадійно закоханий": Melovin уперше прокоментував чутки про заручини

Melovin новини - Меловін відповів на питання про одруження / колаж: Главред, фото: facebook.com/bighousemelovin, instagram.com/melovin_official

Меловін розповів, чию руку він тримає з таким трепетом на фото, яке наробило стільки галасу.

Два дні тому український співак Melovin (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) заінтригував шанувальників новиною про свої заручини - він показав, як стискає руку таємничої незнайомки, на пальці якої красувалася незвична каблучка. Артист, очевидно, зробив дівчині певну пропозицію, на яку вона відповіла згодою.

Цілих два дні Меловін тримав своїх фанатів у невіданні: чи означає це, що зірка готується до весілля? Або ж він таким чином розігріває шанувальників перед новою прем'єрою?

"Розколовся" Бочаров лише в особистому листуванні з ведучим та інтерв'юером Славою Дьоміним, фрагмент якого той опублікував у недавньому випуску авторського шоу. Шоумен звернувся до Меловіна за коментарем, і отримав навіть трохи більше, ніж розраховував.

Так Костянтин підтвердив, що готує новий проєкт. Однак у ньому є місце і для великого кохання: партнеркою Melovin стане дівчина, до якої знаменитість нерівно дихає ще зі шкільної лави.

"Я втілив мрію свого дитинства, заспівав із дівчиною, у яку був безнадійно закоханий зі шкільних років", - зізнався співак.

Melovin новини - Меловін відповів на запитання про одруження / Скриншот YouTube

Хто такий Melovin?

MÉLOVIN (справжнє ім'я Костянтин Миколайович Бочаров; нар. 11 квітня 1997, Одеса, Україна) — український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу «X-Фактор», переможець другого сезону гіпершоу «Маска». Представник України на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Португалії з піснею «Under The Ladder», де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року Mélovin здійснив камінг-аут як бісексуал на Atlas Weekend 2021, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Слава Дьомін зізнався, що було між ним та Лесею Нікітюк - парі приписували роман під час їхньої спільної роботи над проєктом.

Також донька української гумористки і акторки Олени Кравець Марія показала рідкісне фото з бойфрендом - романтичну фотосесію пара провела у фотобудці.

Читайте також:

Новини заразКонтакти