"Гидливе почуття": путіністка Тетяна Васильєва почала цькування Алли Пугачової

Тетяна Васильєва видала заяву в стилі російських пропагандистів / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, t.me/vasileva_tatiana_official

Путіністка Тетяна Васильєва вирішила висловити свою думку про артистів, які виїхали з РФ.

Російська акторка Тетяна Васильєва, яка в захваті від страшного терористичного вторгнення РФ в Україну, заявила, що їй огидна Алла Пугачова, Володимир Познер та Іван Ургант. Зазначимо, ці російські зірки публічно засудили війну в Україні.

В інтерв'ю російському YouTube-каналу "Эмпатия Манучи" любителька Путіна сказала, що народ країни-окупанта не пробачить засудження війни.

"Ті, які виїхали і не з'являються, - це їхній вибір. А ті, які не виїхали і при цьому ще намагаються весь час лізти в телевізор, - це огидно. Народ не прощає, коли на нього плюють. До таких артистів у людей гидливе почуття", - видала Васильєва.

Також Васильєва зізналася, що раніше дуже любила Пугачову і вважала її грандіозною акторкою та співачкою.

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням внести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно путініст Юрій Назаров накинувся на Галкіна і Пугачову зі звинуваченнями через їхню позицію щодо війни. Назаров заявив, що фінансове становище подружжя дуже сумне і тепер Галкіну потрібно більше працювати.

А також Алла Пугачова пообідала з російським бізнесменом Олегом Тіньковим на Кіпрі, який визнано іноагентом країні-окупанту. Друзів помітили в ресторані за обідом, під час якого вони довго розмовляли.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти