Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення з загадковим чоловіком

Анна Кошмал прокоментувала чутки про розставання з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Зірка "Папіка" і "Сватів" вкрай мало розповідає про свого благовірного.

Особисте життя української акторки Анни Кошмал залишається загадкою навіть для її найвідданіших шанувальників. Особистість чоловіка Івана вона ретельно приховує.

Про нього відомо лише те, що він також пов'язаний з кіноіндустрією, адже пара познайомилася на зйомках. Разом вони 6 років, виховують п'ятирічного сина Михайла. Іван уникає публічності, тому чи не єдиним чоловіком, фото з яким публікує Кошмал, є саме Міша - на кадрах з чоловіком Анна приховує його обличчя.

Однак і такі знімки давно не з'являлися на сторінці акторки в Instagram. Через це фанати стали припускати, що її сім'я розпалася. Про розставання у Кошмал запитали в сторіс, і відповідь артистки не змусила себе чекати.

Так новина про те, що вона розійшлася з чоловіком, стала для Анни сюрпризом. "А хто сказав, що я розійшлася з чоловіком? Чи я чогось не знаю?" - написала Кошмал, натякаючи, що в її з Іваном відносинах зараз все в порядку.

Анна Кошмал прокоментувала чутки про розставання з чоловіком / instagram.com/smorkovkina

Раніше італійська акторка і модель Моніка Беллуччі вперше розповіла про роман з Тімом Бертоном. В інтерв'ю для престижного глянцю вона зізналася в своїх почуттях до режисера і його творінь.

Також стало відомо, що 41-річна зірка тенісу Серена Вільямс народила другу дитину. Колишня перша ракетка світу показала сімейне фото з немовлям.

Інші новини:

Новини заразКонтакти