Андрій Макаревич показав старшу позашлюбну доньку

Андрій Макаревич показав, як виглядає його старша донька Дана Дорошенко / facebook.com/makarevichav

Рідкісний знімок лідер Машини часу опублікував в соціальних мережах в День народження дівчини.

Російський музикант, письменник, художник і лідер гурту Машина часу Андрій Макаревич є також дуже "багатим" татом - у нього четверо дітей. З усіма він підтримує зв'язок, і в соціальних мережах час від часу гордо ділиться їх успіхами.

Так нещодавно на його сторінці в Facebook з'явилося фото його старшої доньки-Дани Дорошенко. Таким чином він привітав первістка з Днем народження.

"У старшенької День народження!" - лаконічно підписав знімок Макаревич. Жінці виповнилося 48 років. Вона проживає у Філадельфії, де працює віце-президентом фармацевтичної компанії. Вона народилася поза шлюбом, і музикант ніколи не розкривав особу матері Дани.

Крім Дани Дорошенко Андрій Макаревич є батьком Івана Макаревича (1987 р.н.; народився в другому шлюбі артиста з Аллою Голубкіною) та Анни (2000 р. н.; від Анни Рождественської, з якою у музиканта був дворічний роман). Також у березні 2022 року у Андрія Макаревича народився син Ейтан. Дитину йому подарувала четверта дружина - журналістка, фотограф та гід Ейнат Кляйн.

Дана Дорошенко - старша донька Андрія Макаревича / facebook.com/makarevichav

Раніше розворушити сімейний архів вирішила українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча - вона показала рідкісне фото своєї матері Олени Олександрівни.

Також ледь впізнали на архівному фото шанувальники Катерину Бужинську-співачка показала, якою була в 18 років, на зорі своєї кар'єри артистки. За 25 років вона сильно змінилася.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти