14-річна донька Євгена Кошового засвітилася в обіймах нового бойфренда

Варвара Кошова показала бойфренда на прогулянці по Києву / instagram.com/evgenii.koshevoi

Варвара показала, як проводить час зі своїм молодим чоловіком.

Старша донька українського актора, шоумена і коміка Євгена Кошового Варвара, хоч і допомагає ЗСУ у свої юні роки, все ж залишається простим підлітком.

14-річна дівчина зі щасливою посмішкою на обличчі поділилася кадрами з прогулянки по Києву зі своїм бойфрендом. Відео вона виклала на своїй сторінці в Instagram.

Юні закохані спершу просто прогулювалися в обнімку вулицями столиці, потім хлопець підхопив Варвару на руки. Кошова, заливаючись радісним сміхом, знімала це на камеру з верхнього ракурсу.

На початку повномасштабної війни Варвара з мамою і молодшою сестрою виїхали з України, але в серпні повернулися до Києва. Дівчина насолоджується прогулянками по рідному місту і зустрічами з дорогими серцю людьми.

Варвара Кошова показала бойфренда на прогулянці по Києву / instagram.com/kosshevayaa

Раніше південноафриканська і американська акторка Шарліз Терон знялася голяка в рекламі культового парфуму - з одягу на ній було лише оригінальне племінне намисто.

Також українська співачка, модель і волонтерка Даша Астаф'єва в пікантній фотосесії показала, як примудряється підтримувати статус зірки Playboy і негласного секс-символу України.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти