Alina Pash розповіла про запис пісні з учасницями Від пацанки до панянки

4 квітня 2021, 18:58
Співачка Alina Pash була запрошена на шоу Від пацанки до панянки, щоб записати з дівчатами спільний трек, і навчити чогось учениць Школи леді.
Alina Pash
Alina Pash / Новий канал

У 5 сезоні саундтреком Від пацанки до панянки на Новому каналі став трек Alina Pash Не впасти.

У пісні виявилася незвичайна історія - під стать життя дівчат з шоу.

Спочатку співачка написала текст пісні для дівчинки з рідкісним захворюванням, як у Стівена Хокінга. Згодом, пісня виявилася настільки мотиваційною, що підійшла під історії "пацанок".

У рядках закладена віра у власні сили. Alina Pash переконана, що композиція повинна допомагати дівчатам тримати себе в руках у складні моменти.

"Учениці Школи леді такі різні, - розповідає співачка. - Кожна має таку складну історію життя. Приємно, що у них горять очі і є жага змін. Вони вже не закриваються від світу і демонструють свою справжність".читайте такожВід пацанки до панянки 5 сезон: що показали у 5 випуску 29-03-2021

Alina Pash
Alina Pash / Новий канал

Через пісню Alina Pash знайшла ключик до кожної учасниці.

"Радію, що вони відчули мою композицію і надихнулися, - каже співачка. - Дякую, що мала можливість їм зазирнути в очі. Знайте, що музикою завжди можна достукатися до людини!"

Під час запису треку Alina Pash поділилася з дівчатами своєю історією успіху і стала прекрасним прикладом для наслідування. Адже співачка всього досягає сама. Вона багато працює, щоб дарувати нам свої прекрасні композиції.

Нагадаємо, що Новий канал показує шоу Від пацанки до панянки 5 щопонеділка о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти