StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актриса Ташкевич, яка страждає від важкої хвороби, поділилася трагічною новиною

5 серпня 2022, 15:05оновлено 5 серпня 2022, 15:42
Актриса розповіла про важку втрату на своїй сторінці в Instagram.
Катерина Ташкевия
Катерина Ташкевия / Instagram

Українська актриса Катерина ташкевич, яка страждає від важкого головного болю і досі не має діагнозу, поділилася трагічною новиною.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, на фронті загинув наречений її сестри Денис.

"У нашій родині сталося велике горе. На фронті під Херсоном, захищаючи нашу країну, загинув наречений моєї сестри Юлі. Сьогодні відбулися похорони. Поховання справжнього Героя України. Денис був командиром розвідувальної групи. Йому було всього 32 роки. Пішов у військкомат на третій день повномасштабного вторгнення. Сам. Тому що вважав своїм обов'язком захищати суверенітет нашої держави", - пише актриса.

відео дня
Актриса Ташкевич, яка страждає від важкої хвороби, поділилася трагічною новиною

За її словами, це була неймовірна людина. Світлий, ерудований, з почуттям гумору і якимось кодом порядності та інтелігентності.

"Юля з Денисом повинні були скоро одружитися. Побудували будиночок і мріяли про 5-х діточок. Це божевільна втрата для всіх. Для нареченої, батьків, родичів, друзів і побратимів. Вічна пам'ять Герою! Неймовірно красиву процесію нам довелося сьогодні побачити своїми очима. А разом з тим цілий океан сліз усіх присутніх. Гідне прощання з гідною людиною. Але цей біль з нами всіма надовго. Прощай, наш захисник! Вічна повага і вдячність. Спочивай з миром, Ти виконав Свою місію на цій землі на всі 100%. А ми будемо пам'ятати. Завше. І не пробачимо. Ніколи", - написала актриса про свою трагедію.

Нагадавши,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти