Адвокат Єфремова не зможе прийти на суд

23 липня 2020, 19:15
184
Російський юрист адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв несподівано "злився" після оголошення дати суду у справі Михайла Єфремова.
Михайло Єфремов
Михайло Єфремов / Facebook Пан Хороший

Михайла Єфремова будуть судити за смертельне ДТП з Сергієм Захаровим, що сталося 8 червня 2020. Суд призначено на 11-00 29 липня, але, виявляється, у Ельмана Пашаєва, адвоката Ефермова, свої плани на цей день.

Ельман Пашаєв не піде на судове засідання по справі Єфремова, зізнався адвокат у коментарі Москва 24.

"Мене не буде 29 липня на суді. У мене відрядження. Я буду в Новосибірську, а партнер – в Йошкар-Оле 29 числа. Будемо відкладатися", – сказав адвокат.

відео дня

За його словами, діти Михайла Єфремова не планують бути присутніми на судовому засіданні також.

Як відомо, Михайло Єфремов перебуває під домашнім арештом до 9 серпня. на суді також повинні вирішити питання з продовженням домашнього арешту, або переміщенням Єфремова.

Єфремову закидають п. "а" ч. 4 ст. 264 КК (порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, вчинене в стані сп'яніння, що призвело з необережності смерть людини). Єфремов відмовляється визнавати свою провину.

Справу про смертельне ДТП розгляне суддя Пресненського суду Олена Абрамова. Вона вела справи футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти