A Huevo - Настя Каменських розкрила головну інтригу нового кліпу

6 липня 2020, 16:41
Настя Каменських днями планує представити новий кліп A Huevo, і розкрила кілька секретів про майбутню пісні.
Настя Каменських
Настя Каменських / Instagram

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, анонсувала новий кліп - A Huevo, який увійде в її перший іспаномовний альбом. Настя Каменських розкрила список фактів про кліпі.

Всі подробиці про новий кліп A Huevo Камениских опублікувала в Instagram.

"Хочу розповісти вам кілька фактів про мою нову пісню і кліп:

відео дня
  1. Мені дуже подобається поєднувати культури в своїй творчості і ця пісня не стане винятком. У ній буде звучати симбіоз двох абсолютно різних і дуже колоритних культур - української і мексиканської! Кураж, пристрасть і вогненний драйв злилися воєдино. Вийшло дуже незвично!

  2. Ця пісня увійде в мій перший іспанський альбом, який я зовсім скоро презентую! Попереджаю заздалегідь - це буде вогонь.

  3. Обожнюю гру слів: A Huevo це мексиканський сленгу і означає "круто/офігенно"⠀Huevo - це яйце. От у нас кажуть "крутий, як яйце", так і в іспанському A Huevo - круто, офігєнно! Англійський еквівалент цієї фрази - "f*ck yeah"

  4. Вимовляється : [aˈweβo] "А УЕВО", - пише вона.

До цього Настя Каменських пообіцяла показати кліп, який зняла ще перед карантином, але весь карантин було витрачено на обробку.

"Я знаю, що ви давно чекаєте цей реліз, але карантин трохи змінив плани всього світу і тому я вже півроку чекаю релізу мого нового іспанського альбому і нового відео A huevo. Вийшло так, що ми зняли це відео ще в передостанній день перед карантином. Але все це час ми багато працювали над моїм нереально крутим цим альбомом і відео, щоб порадувати вас офігенною музикою. І вже скоро поділюся ним з вами", - сказала вона.

Нагадаємо, що перед вихідними група Ленінград опублікувала новий кліп Фотосесія з новою співачкою в головній ролі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти