StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

55-річна Кайлі Міноуг оголила диво-ніжки в зухвалому міні

31 жовтня 2023, 03:30оновлено 13 листопада 2023, 15:13
1070
Австралійська поп- та фешн-ікона кожен свій образ перетворює на захоплюючу пригоду.
Кайлі Міноуг
Кайлі Міноуг показала ніжки в чорно-білій міні-сукні / колаж: Главред, фото: instagram.com/kylieminogue

55-річна австралійська поп-діва Кайлі Міноуг крім свого музичного таланту заслужила шану і обожнювання шанувальників за свій непередаваний стиль, який багато хто намагається копіювати.

Втім, так талановито і невимушено перетворювати вбрання в феєрію вдається тільки Міноуг. При цьому варто відзначити, що артистка прекрасно виглядає і в розкішних образах, і в луках а-ля сусідська дівчина.

Нещодавно вона побалувала шанувальників роликом, на якому вона позує в міні-сукні з кишенями в стилі 60-их. Відео з'явилося на сторінці співачки в Instagram.

відео дня

У кадрі Міноуг переглядає лірик-відео на свій хіт "TENSION". Артистка світить стрункими ніжками в чорно-білій сукні з геометричним візерунком, який візуально робить її талію вужчою. Через це вона виглядає ще більш стрункою, як лялечка. Лук зірка доповнила зухвалим аксесуаром у вигляді чорної краватки.

Раніше молода дружина Сергія Тігіпка засвітила форми в мокрому купальнику - Алла Зіневич засумувала по літу і сонячному теплу, якого так не вистачає восени.

Тим часом Альбіна Джанабаєва здивувала шанувальників бляклим виглядом без макіяжу. До того завжди сяюча свіжістю і енергійністю співачка сильно змінилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти