Від пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 1 випуск 17-02-2020

26 лютого 2020, 17:00оновлено 9 березня 2020, 18:34
Прем'єра Від пацанки до панянки-2020 відбулася 17 лютого. Що показали в 1 випуску Від пацанки до панянки 4 сезон, і як пройшло знайомство з учасницями - читай на Главреді.
Від пацанки до панянки 4 сезон 1 выпуск 17-02-2020 смотреть онлайн
Від пацанки до панянки 4 сезон 1 випуск 17-02-2020 дивитися онлайн / Новий канал

Новий сезон Від пацанки до панянки-2020 можна дивитись онлайн. Перший випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 17 лютого на Новому каналі о 19-00.

У першому випуск Від пацанки до панянки-2020 учасниці напилися, і одна з них зламала руку в процесі веселощів, а інша влаштувала потасовку за алкоголь.

Що ще було в першому випуск Від пацанки до панянки 4 сезон - читай на Главреді.

У першому випуск Від пацанки до панянки відразу ж почалися бійки і скандали. Першою проявила свої амбіції і показала, хто в домі "Батя", Юлія Чигиринец на прізвисько Бандитка. Дівчина накинулася на Титанік за те, що та вибила з рук пляшку з пивом під час дурисвітства. А для Юлі алкоголь – це свята річ!

Але незважаючи на те, що вона називає себе бандиткою з душею Конора Мак-Грегора, дівчина переживає складну сімейну ситуацію. Вона зізналася, що в тому, як вона себе веде, винна її сім'я. Відразу після народження рідна мама відмовилася від своєї дочки, змусила її рік жити у прийомної сім'ї, а потім знову забрала до себе. Але для чого, Юля досі не розуміє, тому що рідна мама все дитинство над нею знущалася, ненавиділа її і намагалася позбутися. Крім того, екс-учасниця Супермоделі по-українськи Влада Роговенко, яка на реаліті Від пацанки до панянки принесла фаллоімітатор. Життя учасниці модельного проекту не таке безхмарна, як може здатися. Замість нескінченних показів, дефіле і позування для модних глянців – самотність, алкоголь і наркотики.

Від пацанки до панянки 4 сезон 1 выпуск 17-02-2020
Від пацанки до панянки 4 сезон 1 випуск 17-02-2020 онлайн / Новий канал

Щоб викреслити все це зі свого життя, фіналістка Супермоделі по-українськи прийшла в Школу леді. Але в перший же день на проекті, танцюючи п'яною на столі, Влада Роговенко зламала руку.

"Я люблю танцювати на столах. І в якому б стані не була, ніколи собі нічого не пошкодила. Але на цей раз нас було багато, і я не розрахувала – зробила крок назад і впала на руку", – пояснює учасниця шоу.

Про те, що зламала руку, Влада зрозуміла не відразу – з-за величезної кількості алкоголю болю вона не відчула.

"Я говорила у "швидкій", щоб швиденько вирівнювали руку, бо мені треба йти. Почалися з'ясування усіх подробиць. Лікарі викликали поліцію. Потім приїхала ще одна "швидка". Загалом, обдурили мене, сказавши, що загіпсують і відпустять, а самі протримали два дні", – з посмішкою розповідає Роговенко.

Тим часом дирекція Школи леді влаштувала перше випробування для учасниць. В первому випробування дівчата, розділені на 2 команди відправились до різних культурних центрів – музею Пирогово та картинної галереї сучасного мистецтва. Завдання для обох груп однакове – відвідати екскурсію та доторкнутися до прекрасного.

Усе б нічого, проте пацанкам не дуже цікаве мистецтво та історія.

Що ще трапилося у першому випуск Від пацанки до панянки 2020 - дивіться у випуску.

Від пацанки до панянки 4 сезон 1 випуск дивитися онлайн 17-02-2020:

Всі випуски Від пацанки до панянки виходять по понеділках о 19-00 на новому Каналі. Також дивитися онлайн і читати опис випуском ви можете на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти