Від пацанки до панянки 4 сезон - учасниці і їх біографії

20 лютого 2020, 17:15оновлено 9 квітня 2020, 14:59
Розсекречені імена і біографія учасниць 4 сезону шоу Від пацанки до панянки. Хто потрапив у Школу леді в шоу Від пацанки до панянки 2020 - читайте у матеріалі Главреда.
Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - учасниці та їх біографії/ Новий Канал

Новий 4 сезон Від пацанки до панянки вийшов у лютому, і творці шоу вже розкрили імена деяких учасниць, та їх біографії. Ці дівчата взяли участь в одній з найбільш незвичайних програм на Новому - Від пацанки до панянки-2020, і постаралися змінити своє життя, позбутися від своїх проблем.

Хто пройшов на шоу Від пацанки до панянки 2020 - читайте у матеріалі Главреда.

Від пацанки до панянки 2020 - учасниці 4 сезону і їх біографії

Юлія Чигринець

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон: Юлія Чигиринець / Новий Канал

Вік: 19 років

Місто: Вінниця

Прізвисько: Бандитка

Юля – дуже агресивна. Вона провокує людей на бійки. У своїй ворожості звинувачує матір.

В 7 років мати закривала Юлію в сараї, в 8 років брат садив її на ланцюг.

Відразу після народження та відмовилася від Юлі, а коли дівчинка рік прожила у прийомних батьків, передумала і забрала малу назад.

У рідній сім'ї замість любові Юля отримала знущання батьків і братів. На проекті хоче подолати агресію і навчитися довіряти людям.

читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 1 випуск 17-02-2020

Євгенія Мазур

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Євгенія Мазур / Новий канал

Вік: 19 років

Місто: Вінниця

Позвище: Батюшка

Євгенія – місцевий кримінальний авторитет, заробляє на ігрових автоматах та крадіжках. Щоб отримати бажане, вона готова на все. Користується слабкостями інших, іде по головах.

читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон 1 випуск - хто пішовДівчина не відчуває підтримки сім'ї та друзів. І тільки наркотики допомагають їй втекти від самотності і буденності. Заборонені речовини вона почала приймати ще в 15 років.

Євгенії було 19, коли вона втратила батька. Він помер від передозування. Його смерть змусила дівчину задуматися про майбутнє, переосмислити свій спосіб життя. На проект Від пацанки до панянки-2020 вона прийшла, щоб позбутися від залежності і змінити життєві пріоритети.

Вікторія Кошутіна

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Вікторія Кошутіна / Новий Канал

Вік: 19 років

Місто: Одеса

Прізвисько: Синяк

Вікторія працює веб-моделлю. Вільний час приділяє тусовкам і розвагам. Віку знають майже в кожному закладі міста, адже вона – справжня королева трешу і вечірок. читайте такожВід пацанки до панянки-2020: дата виходу і подробиці 4 сезону шоуПрогулятися голяка, вкрасти щось або влаштувати бійку – звичайна справа для норовливої красуні. Вона спеціально виводить людей із себе, провокує їх на негатив.

До агресії і злості Віка звикла з дитинства. Батько-тиран доводив дочку до нервових зривів і панічних атак. Втекти від самотності і жорстокості Віці допомагали наркотики. Вперше вона спробувала їх в 12 років. Через нездорову обстановку в родині дівчина двічі намагалася звести рахунки з життям. Зараз вона практично не підтримує спілкування з рідними.

Віка боїться зійти з розуму або померти від шкідливих звичок. На проект Від пацанки до панянки 2020 вона прийшла, щоб змінити манеру поведінки і стиль життя.

Владислава Роговенко

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Владислава Роговенко / Новий Канал

Вік: 24 роки

Місто: Дніпро

У 16 років Влада вперше пробує наркотики, 17 – починає продавати заборонені речовини. Мало хто вірив, що вона зможе вирватися з цього "порочного кола". Але їй вдалося взяти себе в руки. У 19 років Влада стала фіналісткою реаліті Нового каналу Супермодель по-українськи. Здавалося, після проекту перед нею були відкриті всі двері, але... Модельну кар'єру Влада проміняла на наркотики, тусовки і нові відносини.

Зухвала, гостра на язик, провокаційна. Влада любить привертати до себе увагу, але не завжди робить це правильно. Близькі часто дорікають її в неосвіченості і затикають рот. Тому, незважаючи на зовнішню красу, дівчина не може прийняти і полюбити себе.

Влада не знає, що таке любов. Вона не відчувала ні близьких, ні від оточуючих. Вона самотня і спустошена. На проект Від пацанки до панянки-2020 Влада прийшла, щоб навчитися правильно спілкуватися з людьми і кардинально змінити своє життя.

Віка Альохіна

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Віка Альохіна / Новий Канал

Вік:18 років

Місто: Краматорськ

Прізвисько - Боксерка

Віка – учасниця збірної України з міні-футболу. Колись вона була фаворитом тренерів, але із-за алкоголю і відсутності дисципліни втратила форму, знищила свою спортивну репутацію. Зараз вона бачить сенс життя тільки тусовках і пияцтві. Плює на думку оточуючих, відноситься до всіх зверхньо.

Дівчина вважає, що нікому не можна довіряти. Відчуває себе покинутою і самотньою. І її почуття можна зрозуміти. Віке був лише місяць, коли від неї відмовилася мати. З 7 років вона зростала в прийомній сім'ї. Ніколи не відчувала любові та підтримки від близьких.

Незважаючи на складні стосунки з прийомною матір'ю, Віка хоче виправдати її надії і змінитися. На проект Від пацанки до панянки-2020 вона прийшла, щоб знайти себе і реалізувати себе в спорті.

Катя Устінова

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Катя Устінова / Новий Канал

Місто – Київ

Вік – 18 років

Прізвисько – Канарейка

Пацанка пережила розлучення батьків, а потім і зовсім виявилося, що вона – прийомна дитина. Як тільки тато зізнався в цьому, відносини з близькими зіпсувалися. Дівчина почала тікати з дому і випивати. Мріє змінити себе, щоб показати батькам, що вона гідна любові.

"Поки горілка ллється, серце б'ється", – любить говорити Катя. Адже її головна розвага життя – алкоголь. Вона може випити п'ять літрів пива за день!

Аліна Шевченко

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Аліна Шевченко / Новий Канал

Місто – Вишгород

Вік – 21 рік

Прізвисько – Двезвезды

Аліна нічим не займається і зовсім не бачить сенсу в своїх буднях, які преребуває вхолосту. Вона влаштовує дурні речі, щоб привернути до себе увагу, може що-то по приколу вкрасти. В апатії до життя звинувачує сім'ю. Прийшла на проект, щоб змінити себе і не повторювати помилок батьків.

Анастасія Філіпська

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Анастасія Філіпська/ Новий канал

Місто – Харків

Вік – 24 роки

Прізвисько – Париж

З боку здається, що у Насті не життя, а казка. Вона працює су-шефом на відомому французькому гірськолижному курорті, знає п'ять мов, не враховуючи матірного. Але якщо придивитися, стає зрозуміло, що не все так просто. Вона привертає увагу до себе пранком і тролінгом, досить деспотична в роботі і вважає себе вище за інших. На проекті хоче навчитися контролювати себе і стати більш жіночною.

Сабіна Шейко

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Сабіна Шейко / Новий Канал

Місто – Лозова

Вік – 20 років

З дитинства Сабіна бачила навколо себе тільки агресію. Її вітчим бив матір, а коли дівчині виповнилося 13 років, він здав її на бої без правил. Через нього дівчина стала агресивною і самотньою пацанкою. Кілька разів вона намагалася покінчити з собою. Вважає, що Школа леді – останній шанс налагодити життя.

Марія Пересьолкіна

Від пацанки до панянки 4 сезон
Від пацанки до панянки 4 сезон - Марія Пересьолкіна / Новий канал

Місто – Львів

Вік – 22 роки

Прізвисько – Стрипуха

Ця розпущена пацанка працює стриптизеркою. Хоча від клієнтів немає відбою, відчуває себе самотньою. Маша – сама по собі. Її батьки розлучилися, коли вона була дитиною. Тато забрав дочку до себе, але не виховував. Дівчинка по черзі жила у всіх родичів. Мама вдруге вийшла заміж. Новий чоловік бив жінку. Від побоїв у неї виросла пухлина, жінка померла. Маша прийшла на проект, щоб змінити життєві пріоритети і зрозуміти, хто вона є насправді.

Від пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн інформація Віка Альохіна:

Всі нові випуски Від пацанки до панянки 2020 виходять на Новому Каналі в 19-00 по понеділкам. Також дивитись онлайн і читати опис можна на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти