"Зовсім не йде": син зрадниці Наташі Корольової кардинально змінив зачіску

Архип Глушко змінив зачіску / колаж: Главред, фото: instagram.com/melissa_foxs_/

Архип пішов на кардинальні зміни.

Син російської співачки Наташі Корольової, яка родом з Києва, але живе і працює в країні-терористі РФ, Архип Глушко нещодавно одружився з Мелісою Фокс і вирушив з нею у весільну подорож на Мальдіви.

Ходять чутки, що подорож їм оплатили батьки нареченого, пара заселилася в будинок із виходом на пляж.

На своїй сторінці в соцмережах Мелісса показала новий імідж Архипа - він підстриг своє довге волосся і тепер ходить із короткою стрижкою.

Зазначимо, нещодавно батько Архипа - путініст Тарзан зізнався, що невістку не одразу прийняли в їхню сім'ю, він із Корольовою не могли прийняти вибір сина, але все ж змирилися.

"Так і будуть довічно на шиї у батьків висіти!";

"Ну брутальніше він виглядати не став...";

"Козлина борідка йому зовсім не личить", - написали користувачі мережі.

Архип Глушко з новою зачіскою / фото: скрін instagram.com/melissa_foxs_/

Хто така Наташа Корольова?

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, колишня наречена українського боксера Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі дала нове інтерв'ю, після чого фанати запідозрили, що у зірки рецидив наркозалежності. Вона нерозбірливо говорила, очі були напіврозкриті, а погляд постійно бігав у різні боки.

А також 19 жовтня 2024 року в Палаці "Україна"відбудеться концерт, присвячений пам'яті Віталія Білоножка - "Мелодія двох сердець". Під час концерту в супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю Збройних сил України прозвучать пісні Білоножка у виконанні українських артистів.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти