Не ідеальні аристократи з книжок: зять принцеси Анни розкрив правду про БКС

Майк Тіндалл висловився про повсякденне життя британської королівської сім'ї / колаж: Главред, фото: instagram.com/mike_tindall12

Майк Тіндалл розповів, як це - бути членом британської королівської сім'ї.

Британську королівську сім'ю часто ідеалізують - багато хто вважає, що їхнє життя і справді схоже на те, що описують в історичних романах і показують у серіалах. Проте члени БКС - земні люди, і ніщо людське їм не чуже.

Цю думку у своїх мемуарах "The Good, the Bad & the Rugby - Unleashed" підтверджує Майк Тіндалл - зять Королівської принцеси Анни, чоловік Зари Філіпс, 21-ої у черзі на престол.

Він розповів, що королівська сім'я дуже багато в чому схожа на звичайну сім'ю, де всі дуже близькі і по-справжньому люблять один одного. Їхнє повсякденне життя сповнене простих дрібниць, на кшталт спільного перегляду спорту по телевізору або вечерь у колі сім'ї.

"Обіди також були розслабленими, особливо в Шотландії. Обіди там часто були пікніками на відкритому просторі Шотландського нагір'я", - цитує Тіндалла видання Daily Mail.

Також він зазначив, що в "неформальній" діяльності активно брала участь і покійна королева Єлизавета II. "Нормальність" їй була цілком властива, згадує зять принцеси Анни.

Хто така принцеса Анна?

Королівська принцеса Анна - молодша сестра короля Великої Британії Чарльза III і єдина донька королеви Єлизавети II. 17-а в черзі престолонаслідування (на момент народження була третьою). У зв'язку з королівськими обов'язками принцеса Анна є патроном понад 300 благодійних організацій, а свою діяльність розвиває в галузях захисту прав дітей, розвитку науки і спорту, в питаннях потреб людей з інвалідністю. Також у сфері її інтересів охорона здоров'я в країнах, що розвиваються.

Британська королівська сім'я - останні новини:

Раніше принц Вільям і Кейт Міддлтон публічно пішли на примирення з принцом Гаррі. Саме так королівські експерти оцінили широкий жест Уельських щодо бунтівного герцога Сассекського.

Також Кейт Міддлтон зробила офіційну заяву про свою боротьбу з раком. Принцеса Уельська дев'ять місяців боролася зі страшною недугою і підвищеною увагою громадськості до свого здоров'я.

Читайте також:

Новини заразКонтакти