"Чесно кажучи, не хочеться": Магучіх розповіла, чому не виходить заміж

Ярослава Магучіх весілля - Магучіх розповіла, чому не виходить за Степанова / колаж: Главред, фото: instagram.com/rosya_dp

Ярослава Магучіх озвучила причину, чому відкладає весілля з коханим.

У листопаді 2024 року українська олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх святкуватиме річницю своїх заручин із легкоатлетом Назаром Степановим. Весілля пара спершу вирішила зіграти після літніх Олімпійських ігор у Парижі, проте зараз відклала на невизначений термін.

Про це спортсменка розповіла в інтерв'ю для Oboz.ua. Магучіх мріє про пишну церемонію в рідному Дніпрі з великою кількістю гостей. І зараз це здається їй абсолютно нездійсненним.

"Прикро, та не можемо зараз провести церемонію весілля, бо мені дуже хотілося б вийти заміж в Україні, у Дніпрі, зібрати родичів, друзів. Але, на жаль, не можемо цього зробити через війну. Немає такої можливості зараз і, чесно кажучи, не хочеться, не на часі", - зазначає Ярослава.

Вона розуміє, що потрібно проживати своє життя на максимум, але той "максимум", який можливий сьогодні, її не влаштовує. Варіант із весіллям за кордоном теж здається Магучіх абсолютно невдалим.

"Хоча, з іншого боку, начебто говорять, що треба жити життя тут і зараз, адже молодий вік, самий розквіт, скажімо так. Але я розумію, що хочу зібрати на весіллі родичів, друзів, а зараз це складно, бо всі розкидані по світу. А робити церемонію за кордоном, то це буде тільки якесь жіноче весілля", - каже чемпіонка.

Хто така Ярослава Магучіх?

Ярослава Магучіх - українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, чинна володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210 см). Олімпійська чемпіонка (2024), чемпіонка світу (2023), дворазова чемпіонка Європи (2022, 2024), чемпіонка світу в приміщенні (2022), дворазова чемпіонка Європи в приміщенні (2021, 2023). Чемпіонка України (2021). Дворазова чемпіонка України в приміщенні (2020, 2021). Заслужений майстер спорту України (2020). Молодший сержант ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що будинок блогерки-мільйонниці та "супермами" Яни Доги побили уламки "шахеда" під час нічної атаки окупантів на столицю 21 жовтня.

Також популярний шоумен Даніель Салем отримав посвідчення учасника бойових дій, і розповів, чому більше не шукає відповіді на питання про свою життєву місію.

Читайте також:

Новини заразКонтакти