У Бухаресті українські фанати намовили австрійців заспівати матюкливий хіт про Путіна

21 червня 2021, 14:24
Загальна "путінх*їлизация" інших уболівальників на Євро-2020 триває. Тепер українці навчили легендарній матюкливий пісні-кричалці австрійців.
Австрія
Австрійські вболівальники / Reuters

У столиці Румунії, Бухаресті, напередодні доленосного поєдинку третього туру Євро-2020 між збірними України та Австрії вболівальники обох команд об'єдналися і весело провели дозвілля. На одній з вулиць Бухареста об'єднані групи фанатів заспівала широко відому матірну кричалку про президента РФ. Відео було опубліковано в Instagram.

читайте такожУкраїна - Австрія Євро-2020: анонс вирішального матчу в групі С

відео дня

Нагадаємо, збірна України розпочала фінальний турнір Євро-2020 поразкою від Нідерландів (2:3), після чого обіграла Північну Македонію (2: 1).

Під час другого матчу українські вболівальники виконали відомий хіт "Путін – ху*ло" і все це потрапило в ефір російських телеканалів.

У Росії негайно обурилися і сказали, що керівництво Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) нібито зобов'язане жорстко відреагувати на матірну кричалку українських фанів.

На думку росіян, на Євро-2020 під час матчу Україна-Північна Македонія сталася нібито "добре спланована провокація" проти російської держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти