Ліга Націй: Україна вдома мінімально обіграла Швейцарію

3 вересня 2020, 23:41оновлено 4 вересня 2020, 00:38
Збірна України в 1-му турі нового сезону Ліги Націй зіграла перший матч - на порожньому через коронавірус стадіоні Львів Арена.

Обидві команди - і господарі, і гості, почали досить жваво. Проте більше досягли успіху українці . На 10-й хвилині Малиновський дальнім ударом закарбувала м'яч в праву штангу. А Ярмоленко на добиванні пробив мимо.

Але вже через чотири хвилини Тимчик приєднався до атаки та пробив в ближній кут. Воротар швейцарців Зоммер відбив м'яч перед собою, після чого Тимчик відкотив на Ярмоленко. Той не схибив - 1: 0.

А ближче до кінця тайму, знову, на жаль підвів команду Андрій Пятов. Він проспав удар з 30-ти метрів Сеферовича. І рахунок став 1: 1.

Після перерви команди обмінювалися гострими атаками. Спершу Варгас головою пробив у праву штангу воріт П'ятова, а потім Малиновський проломився по лівому флангу швейцарців і вдарив - але м'яч пройшов поруч з лівою штангою.

На 68-й хвилині Зінченко підхопив Зоммера чи навісом / чи ударом з лівого флангу штрафний. М'яч влучив і затріпотів акурат в далекій дев'ятці - 2: 1.

читайте також"Ти губишся в базарі": нападника збірної України відправив у нокаут товариш по чарці

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко продовжив контракт і продовжить працювати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти