Клуби УПЛ зобов'язали нанести на форму гасла "Слава Україні " і "Героям Слава"

16 липня 2021, 17:25
В регламент змагань внесли зміни.
На Євро-2020 для української збірної створили особливу форму
Форма України на Євро-2020 / facebook.com/andriy.pavelko

Клуби української Прем'єр-Ліги починаючи з нового сезону будуть зобов'язані нанести на свої ігрові комплекти великий логотип УАФ, який містить карту України і офіційний слоган організації – "Слава Україні! Героям Слава!".

Новий логотип розмістять на футболці спереду між емблемою клубу і позначкою з брендом виробника екіпіровки на рівні середини плеча. В регламенті УПЛ на сезон-2021/22.прописано, що використання логотипу з патріотичним гаслом є обов'язковим.

Відзначається, що грати у формі з новою емблемою клуби будуть не тільки під час матчів УПЛ, а також Кубка України і Суперкубка.

відео дня
Клуби УПЛ зобов'язали нанести на форму гасла 'Слава Україні ' і 'Героям Слава'
фото УАФ

Нагадаємо, що велика емблема УАФ з гаслами "Слава Україні!" і "Героям слава!" була затверджена після того, як вони стали офіційними гаслами національної збірної. Цьому передував гучний скандал з формою збірної України на Євро-2020.

  • Українська збірна представила нову форму, де зображена карта України з окупованим Росією Кримом і гаслом "Слава Україні! Героям Слава".
  • Російська сторона очікувано розкритикувала екіпіровку і навіть зробила спробу заборонити форму українських футболістів.
  • УЄФА заявив, що комплект виконаний за всіма правилами, тому немає ніяких підстав, щоб перешкодити підопічним Шевченка зіграти в ньому на Євро-2020.
  • Втім, згодом УЄФА проаналізував нову форму збірної України після запиту з боку російського футбольного союзу (РФС) і зобов'язав прибрати з неї напис "Героям слава".

Новий сезон української Прем'єр-ліги з футболу стартує 24 липня. Цього дня буде розіграно Суперкубок України, а вже наступного дня розпочнеться власне чемпіонат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти