Не боксом єдиним: Усик назвав свої улюблені види спорту

22 березня 2020, 19:59
Боксер Олександр Усик розповів, якими видами спорту цікавиться, окрім боксу.
Усик
Усик расссказал, які виду спорту віддає перевагу, крім боксу / Reuters

Український супертяж Олександр Усик, який нещодавно давав поради українцям, як не підхопити небезпечний вірус, заявив, що стежить за різними видами спорту, крім боксу.

"Я дивлюся інші види спорту. Я дивлюся футбол, баскетбол, бейсбол. Перед боксом я декілька років займався бейсболом. Навіть знаю правила цієї гри. Ще дивлюся UFC і хокей", - заявив Усик під час прямого ефіру в Instagram.

Нагадаємо, що наступний бій українця має відбутися 23 травня. Олександр вийде на ринг проти британського боксера Дерека Чісори.

відео дня

Раніше Главред писав, що Олександр Усик під час пандемії коронавірусу з Китаю, від яккої вже почали вмирати люди і в нашій країні, висловився про те, як слід боротися з небезпечними вірусами.

"Якщо є така можливість, поїдьте за місто, в ліс, ходіть по лісу і дихайте, насичуйте себе киснем. Коли організм насичується киснем, то кисень знищує так звані віруси, які ми "хапаємо" десь у громадських місцях".

Також нагадаємо, Олександр Усик поділився секретом про те, що не застосовує свої професійні навички в повсякденному житті. Так, боксер розповів студентам КНУ імені Тараса Шевченка про те, що не може терпіти хуліганів, які пристають до інших людей посеред вулиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти