StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Інтернет-зірка і співак епохи Відродження: що глядачі побачать у другому випуску шоу Голос країни-12

28 січня 2022, 11:58оновлено 4 лютого 2022, 15:30
Цієї неділі Україна вразить зіркових тренерів своїми незвичайними талантами.
Інтернет-зірка і співак епохи Відродження: що глядачі побачать у другому випуску шоу Голос країни-12
Голос країни-12 - анонс другого випуску / Пресслужба

Вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1 покажуть другий епізод головного вокального шоу Голос країни, в якому суперзірки у ролі тренерів змагаються за найпотужніші голоси учасників.

Тренерами 12 сезону стали головні українські суперзірки: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, а також поп-королева Оля Полякова, яка вперше сіла у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом "Так звучить твоя країна".

Інтернет-зірка і співак епохи Відродження: що глядачі побачать у другому випуску шоу Голос країни-12
Телеведучі та зіркові тренери шоу Голос країни-12 / Пресслужба

Відкриє другий епізод музичного свята 20-річний Олександр Свіріденко – вокаліст та гітарист оркестру Міністерства оборони України. Молодий артист мріє показати силу свого голосу та довести, що він може стати головним солістом.

"Я служу у військовому оркестрі понад 1,5 роки. Ми разом відіграли більше 100 концертів, і це для мене великий досвід, який я би не зміг отримати у 20 років ні в якому іншому місці. Пишаюся тим, що ми з музикантами побували у багатьох країнах Європи і мали змогу представляти Україну на найкрутіших фестивалях у Швейцарії та Бельгії. Мрію спробувати себе у ролі вокаліста. Військовослужбовець повинен бути хоробрим та рішучим, але я дуже хвилююсь перед виступом", - сказав Олександр Свіріденко.

Чи зможе молодий артист розвернути до себе крісла зіркових наставників, стане відомо вже 30 січня о 21:00.

Інтернет-зірка і співак епохи Відродження: що глядачі побачать у другому випуску шоу Голос країни-12
Олександр Свіріденко на "сліпих прослуховуваннях " шоу Голос країни-12 / Пресслужба

Недільного вечора на сцену вийде і вокалістка з народу Ірина Перегрим, яка працює далекобійнецею вже більше 4 років. Чоловік Ірини також професійний далекобійник. Саме він навчив дружину вправно кермувати і зацікавив автомобілями настільки, що вона навіть асистувала йому в заміні запчастин, ремонті авто та їздила за можливості з ним у рейси.

"Бути далекобійнецею – це круто. Ти їдеш на великий машині, усі тобі поступаються місцем та кожен день ти знайомишся з новою країною. Серйозно займатися співом я почала десь 2 роки тому. В один день, коли я їхала у черговий рейс, вирішила зняти відео, як я співаю за кермом. І за 2 дні мій дебютний ролик набрав більше 1,5 мільйонів переглядів, тоді я вперше відчула себе справжньою зіркою", - сказала Ірина.

Чи зможе інтернет-сенсація розвернути крісла тренерів, дивіться у неділю о 21:00.

Інтернет-зірка і співак епохи Відродження: що глядачі побачать у другому випуску шоу Голос країни-12
Ірина Перегрим на "сліпих прослуховуваннях" шоу Голос країни-12 / Пресслужба

Заспіває на сцені Голосу країни 32-річний співак на ім’я Роман Меліш. Вокаліст виконує барокові пісні епохи Відродження, які традиційно звучали в храмах зі спеціальною акустикою. Роман 6 років вчився у Швейцарії та має контратенор – дуже рідкісний високий чоловічий голос. Коли Романові виповнилося 30-ть, він зрозумів, що досить вчитися, час повернувся в Україну задля того, щоб розвивати свій улюблений напрямок музики на Батьківщині.

"Останній раз у мікрофон я співав 15 років назад, тому що барокова музика ніколи не виконувалась з мікрофоном. У 2013 році я почав вчитися у Швейцарії. Це один зі світових центрів стародавньої музики, куди з’їжджаються вокалісти з усього світу. Цей стиль полонив мене повністю. Через півроку після старту навчання мене почали запрошувати виступити разом з найвідомішими у Європі музичними колективами. Мрію, щоб в Україні люди почали слухати стародавню музику та ходити на концерти", - сказав Роман.

Чи припаде до душі тренерів контратенор Романа Меліша, побачимо вже незабаром.

Інтернет-зірка і співак епохи Відродження: що глядачі побачать у другому випуску шоу Голос країни-12
Роман Меліш на "сліпих прослуховуваннях" шоу Голос країни-12 / Пресслужба

Через кого DOROFEEVA буде телефонувати своєму чоловікові Дантесу, а Оля Полякова - донці Марії, та чим вразять Святослава Вакарчука вуличні музиканти 2tones, дивіться вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.


Нагадаємо, прем’єра нового сезону Голосу країни стала найкращою програмою дня та тижня на українському телебаченні з рейтингом 4,4% та часткою 14,9% за аудиторією 18-54 (50+).

Перший випуск подивились 4 млн людей (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Окрім того, телеканал 1+1 став лідером неділі з часткою 10,5% за аудиторією 18-54 (50+).

До того ж, вчора на YouTube каналі Голосу країни вийшой прем’єрний епізод digital-версії спецпроєкту Другий шанс. Тренерами команди Другого шансу стали народний тренер Андрій Мацола та професійна співачка Олександра Заріцька, вона ж KAZKA. Вони разом збирають п’яту команду, яка змагатиметься в прямих ефірах за перемогу у головному співочому шоу країни.


Все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки Київстар ТБ, стануть переможець Голосу країни-11 Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця Голос країни – 10 Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця Голос.Діти-4 Ніно Басілая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти