StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13 - 8 випуск: підсумки другого півфіналу у форматі крос-батлів

22 жовтня 2023, 21:53оновлено 22 жовтня 2023, 22:53
У суперфіналі залишилося лише 4 місця! Хто займе їх, визначиться шляхом справжньої музичної дуелі.
Голос країни-13 - як пройшов другий півфінал у форматі крос-батлів
Голос країни-13 - як пройшов другий півфінал у форматі крос-батлів / колаж: Головред, фото: instagram.com/goloskrainy_official

Сьогодні завершився півфінал 13-го сезону найкращого музичного шоу країни - Голос країни, в якому визначився список учасників проекту, які будуть боротися за звання голосу країни у прямому ефірі.

Третій етап Голосу називається "крос-батли", і проходить за оновленими правилами: зіркові тренери, Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA, кидають один одному виклик, їхні підопічні виходять на сцену, борючись один проти одного із заздалегідь заготовленими піснями. Хто вийде із такої дуелі переможцем, визначають глядачі у залі шляхом голосування.

На другому етапі крос-батлів першим свого "бійця", Вероніку Коваленко з піснею KOLA "Біля серця", випустив Іван Клименко. Їй протистояла Майрамік Авоян (AYLIVA - In deinen Armen) із команди Дорофєєвої. Місце у фіналі за результатами голосування глядачів здобула Майрамік.

Наступним Дорофєєва запросила виступати Едгара Єнокяна. Вокаліст виконав свою версію її хіта "Кохаю, але не зовсім". Виклик вона кинула Юлії Саніній. Її підопічна, Галина Печеніжська, відстоювала свою честь піснею Тіни Тернер "What's love got to do with it". Глядачам до душі прийшовся виступ Галини. Вона проходить у фінал.

Юлія Саніна кинула виклик Артему Пивоварову. У музичній битві схльоснулися Христина Старикова (українська народна пісня "Ой, ти жайворонку") та Гідаят Сеїдов (Селін Діон - I surrender). Передостаннє місце у суперфіналі глядачі віддали Христині.

Остання вокальна дуель 13 сезону шоу Голос країни відбулася між Юрієм Городецьким (гурт Шабля – Браття-українці) з команди Наді Дорофєєвої та Ізабеллою Іващенко (Jaymes Young – Infinity) з команди Артема Пивоварова. Справді драматична битва, але переможцем вийшов Юрій. Він пройшов до суперфіналу.

Таким чином визначилася остання четвірка суперфіналістів: Майрамік Авоян та Юрій Городецький (команда Наді Дорофєєвої), Христина Старикова та Галина Печеніжська (команда Юлії Саніної).

Хто стане голосом нашої країни у 13 сезоні проєкту, дивіться вже в неділю, 29 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти