StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13 - 5 випуск: підсумки першої частини вокальних батлів

1 жовтня 2023, 21:29оновлено 1 жовтня 2023, 23:31
Команди несуть перші втрати - підопічним Клименко і Саніної доведеться поборотися за місця в наступному етапі 13 сезону Голосу.
Голос країни-13 - Як пройшла перша частина вокальних батлів
Голос країни-13 - як пройшла перша частина вокальних батлів / колаж: Главред, фото: Прес-служба , instagram.com/goloskrainy_official

Сьогодні відкрився новий етап кращого музичного шоу країни Голос країни - вокальні батли. У 13 сезоні зіркові тренери за допомогою іменитих радників обиратимуть по 4 учасники, які зможуть пройти далі. Наставники також отримали можливість об'єднувати своїх підопічних не тільки в дуети, але навіть в тріо і квартети.

Першими кращих вокалістів визначать тренери-дебютанти Голосу країни-13 - Іван Клименко та Юлія Саніна. Допомагати приймати нелегке рішення їм будуть учасники гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук, КилимМен і Саша Таб (Клименко), а також Jerry Hail (Саніна).

Першими на сцену Голосу вийшли конкурсантки з команди Івана Клименка: чотири потужних вокалістки - Анастасія Чабан, Анна Корченова і жіночий дует NAYADA виконали динамічний мешап з пісні гурту Maneskin "Beggin" та хіта Go_A "Шум". За оригінальне попурі у фольклорному стилі право продовжити участь, за рішенням зіркового тренера, отримала Стася Чабан.

Наступне тріо від Івана Клименка, Ольга Щербак, Олександра Ройко та Андрій Засік, розтопили серця всього знімального павільйону, глядачів і тренерів піснею ADAM - Повільно. В результаті вкрай непростого рішення, Іван Клименко визначив, що далі в його команду проходять Оля і Саша. Їх музичний продюсер, на превеликий подив самих вокалісток, вирішив об'єднати в музичний дует.

У наступному вокальному протистоянні зійшлися Єлизавета Шафорост і Юлія Белей. Артистки виконали суперхіт Rihanna - Diamonds. Саніна, Пивоваров і Дорофєєва розкритикували їх виступ через беземоційність. Шанс продовжити боротьбу за звання Голосу країни Іван Клименко віддав Єлизаветі.

Останніми з десятки підопічних Івана Клименка на сцену вийшли Вероніка Коваленко та Олександра Погуляй з власною версією хіту Lady Gaga, який цього року, завдяки серіалу "Венздей", "порвав" соціальні мережі - Bloody Mary. Вокалісток четвірка наставників зустрічала стоячими оваціями. Зірковий тренер прийняв рішення продовжити подальшу боротьбу з Веронікою в команді.

Наступною до непростого завдання обрати з 10 конкурсантів четвірку фаворитів приступила Юлія Саніна. Під її керівництвом тріо, Володимир Удовенко, Галина Печеніжська та Світлана Чередниченко, вийшли на сцену Голосу з піснею alyona alyona & KOLA - Небо хилиться. Фронтвумен The Hardkiss прислухалася до своєї порадниці Jerry Hail, та шанс продовжити боротьбу віддала Галині.

Також під керівництвом Саніної на сцену вийшли Владислав Пелих і Христина Старікова з класичною нью-вейв баладою Кейт Буш Running Up That Hill, яка, принесла перемогу обом вокалістам. Влад і Христина проходять далі на шоу Голос країни.

Підопічні Юлії Саніної Назарій Малиновський та Андрій Жучковський виконали пісню, знайому кожному українцю. В умовах війни вона відгукується болем у серці кожного - "Я їду додому" гурту Океан Ельзи. На жаль, вона не принесла Назарію та Андрію місця в наступному етапі Голосу країни, вони залишають шоу.

Останніми з команди Саніної вийшло тріо надпотужних вокалісток - Марія Стасюк, Олександра Макаровська і Дар'я Мінєєва. Разом вони виконали легендарний R&B-трек гурту Destiny's Child - Survivor. Останнє місце в команді зіркового тренера отримала Марія.

За результатами першого випуску вокальних батлів команди зіркових тренерів склалися наступним чином:

* Іван Клименко - Стася Чабан, Ольга Щербак та Олександра Ройко (дует), Єлизавета Шафорост, Вероніка Коваленко.

* Юлія Саніна - Галина Печеніжська, Владислав Пелих, Христина Старикова, Марія Стасюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти