StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Якщо пюре набридло: новий рецепт картоплі по-українськи до столу

3 лютого 2024, 09:58
Така картопля смакує навіть краще, ніж молода.
Час приготування Час приготування: 40 хв
Кухня Кухня Українська
Якщо пюре набридло: новий рецепт картоплі по-українськи до столу
Варена картопля з вершками/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (mil_alexx_pp)

Цей рецепт знайомий багатьом українцям, однак не всім, а дарма. Адже приготування картоплі по-українськи урізноманітнить звичайну варену картоплю, а для цього треба лише пара інгредієнтів.

Картопля по-українськи - рецепт

Інгредієнти:

  • 1.5-2кг картоплі

Для соусу:

відео дня
  • 200 г цибулі
  • 250-300 мл вершків чи рідкої сметани (10-15%)
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 20 мл. олії
  • 30-40г кропу
  • сіль-перець до смаку

Приготування: картоплю наріжте середніми кубиками. Відваріть у підсоленій воді і злийте цю воду по готовності. Вливаємо в сковорідку олію, вкидаємо цибулю, і на середньому вогні обсмажуємо 6 хв. Після вливаємо вершки чи сметану, давимо часник, додаємо кріп. Перемішуючи доводимо до кипіння, тушкуємо ще 1-2 хв. Переливаємо соус до картоплі, змішуємо і готово до подачі.

Дивіться, як приготувати картоплю:

@mil_alexx_pp ? КАРТОПЛЯ ПО-УКРАЇНСЬКИ думаю рецепт більшості знайомий, але ще раз нагадаю, можливо захочете взяти і повторити ✔️ Маленьке прохання - якщо зберегли собі рецепт, скиньте в коментарі ➕ і поставте ❤️, мені це дуже важливо? ✅Нам знадобиться: ?1.5-2кг картоплі для соусу ?200г цибулі? ?250-300мл вершків чи рідкої сметани(10-15%) ?4-5 зубчиків часнику ?20мл. олії ?30-40г кропу ?сіль-перець за смаком ⏳час приготування: 30хв ?КБЖВ на 100г:К.99 Б.1.9 Ж.2.5 В.16.2 ?Прийом - обід ⚖️вага всієї порції - 2500г ?картоплю наріжте середніми кубиками. Відваріть у підсоленій воді і злийте цю воду по готовності ?вливаємо в сковорідку олію, вкидаємо цибулю, і на середньому вогні обсмажуємо 6хв. ?після вливаємо вершки чи сметану, давимо часник, додаємо кріп. Перемішуючи доводимо до кипіння, тушкуємо ще 1-2хв. ?переливаємо соус до картоплі, змішуємо і готово до подачі Всім смачного? #картопля#картопляпоселянські#картоплязсалом#картошка#рецептиукраїнською♬ ITALIAN RESTAURANT 1 - Cavendish

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти