StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прикмети на 8 липня: що не можна робити на Петра і Февронія

7 липня 2021, 21:28
За народними прикметами, якщо 8 липня стоїть спека, то і наступні сорок днів будуть спекотними.
прикмети на 8 липня
Що не можна робити 8 липня / pixabay

8 липня відзначається День Петро і Февронія, православна церква згадує князя Петра і його дружину Февронію. За легендою, подружжя беззавітно любили один одного, були віддані один одному всупереч усьому - труднощам і підступам оточуючих. Навіть померли святі в один день і в одну годину - в 1228 році.

За народними прикметами, якщо 8 липня стоїть спека, то і наступні сорок днів будуть спекотними.

А сон з 7 на 8 липня віщий, велика ймовірність виконання снів для іменинників, але розповідати, що вам приснилося, не можна нікому. Правда, сновидіння, побачене вдень 8 липня, виповниться аж через 7 років.

У день Петра і Февронії прийнято ходити до церкви і молитися, щоб господь послав сім'ї дітей. У цей день намагайтеся знаходити компроміси і намагайтеся йти від конфліктів зі своїми половинками. А ще чоловікові і дружині добре провести весь день разом за роботою — тоді в їх будинок прийде справжнє щастя і злагода.

За старих часів вірили, що просити руки коханої в цей день — найперша ознака того, що шлюб буде міцним.

Що не можна робити 8 липня

  • Не можна в день Петра і Февронії лаятися, особливо з рідними і близькими — удача відвернеться від вас.
  • Не рекомендується в цей день купатися у водоймі, пам'ятаючи ту обставину, що Февронію називали також Русальницей, і вважалося, що мешканці вод можуть потягнути людини на дно.
  • Категорично не можна в цей день робити випічку, а також працювати з тістом – замішувати, ставити опару. Хто не послухається, той зіткнеться з фінансовими труднощами, здатними привести до злиднів.
  • Також, за повір'ями, не рекомендується в день Петра і Февронії затівати переїзд - почнуться проблеми в кар'єрі і в бізнесі.
  • Ще забороняється займатися рукоділлям - шити в цей день, прийде в непридатність. У народі говорили, що 8 липня не можна подружжю їсти однією ложкою - посваряться на порожньому місці.
  • Люди, народжені 8 липня, як правило, активні, організовані і наполегливі, але при цьому бувають надмірно жорстокими і зарозумілими.

читайте такожЧому вночі не можна дивитися у вікно: прикмети, які несуть небезпеку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти