StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому вночі не можна дивитися у вікно: прикмети, які несуть небезпеку

6 липня 2021, 23:52
Мало хто знає, що накликати біду можна навіть просто подивившись у вікно.
Прикмета
Прикмети, які зазнають невдачі / pixabay

Поганихіприкмет чимало в нашому світі. Про них повинен знати кожен, щоб убезпечити себе і своїх близьких. Мало хто знає, що накликати біду можна навіть просто подивившись у вікно.

Не можна дивитися у вікно вночі. Вважається, що в темний час доби нечиста сила привільно себе почуває на вулиці і тому будь-який погляд, кинутий в темряву, - це ризик. Наші предки вважали, що в цей час біси можуть проникнути в душу. І особливо вразливі перед ними вагітні, діти, а також душевнохворі люди.

В Повний Місяць краще не тільки виглядати в віконце, але і навіть дивитися на небо. Інакше жінка може втратити красу, а у вагітної може народитися хвора дитина, були впевнені наші предки. Якщо виглянути у вікно на повний місяць або спати біля вікна в цей час, можна позбутися удачі на 7 днів.

Під час грози потрібно подалі відійти від віконця. Наші предки вірили, що під час грози святий Ілля їде на вогняній колісниці, а нечиста сила розбігається в різні боки, боячись його палиці. І будь біс може заскочити на людину в пошуках притулку. Тому і постраждати можна "за компанію".

Також не варто з цікавістю визирати у вікно під час похорону. Вважається, що в цей час душа померлого ще літає поруч з тілом і тому, побачивши "спостерігача", може кинутися до нього, щоб забрати з собою.

Ще вікно під час прощання з покійним може спрацювати як збільшувальна лінза, множачи біль і негатив, які присутні в цей час. А це в свою чергу принесе біди в життя "спостерігача", а також членів його сім'ї. Тому під час похорону бажано закрити вікна, засмикнути фіранки і відійти подалі, щоб не перевіряти на власному досвіді – праві були предки чи ні, формуючи таку заборону.

читайте також10 прикмет, які точно привернуть удачу і багатство

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти