StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна дивитися в дзеркало вночі: прикмети, які вбережуть від нещастя

2 червня 2021, 00:00
Сила дзеркала може вплинути на майбутнє людей, які дивляться в нього.
Чому не можна дивитися в дзеркало вночі: прикмети, які вбережуть від нещастя
Небезпечні прикмети про дзеркало / goodfon.ru

Дзеркало здатне не тільки відображати в собі людей і предмети, а й поглинати їх енергетику. Незалежно від того, вірите ви в енергетичні властивості дзеркал чи ні, вони існують. І, краще не проробляти з дзеркалом ті маніпуляції, які впливають негативно.

Серед найважливіших прикмет: не можна дивитися в дзеркало в нічний час. Якщо вірити прикметі, після настання темряви на Землю приходить темна сила.

Якщо довго дивитися в дзеркало, воно може забрати людське здоров'я, красу і молодість. Даний закон існує у різних народів. Дзеркало вважають порталом між двома світами. Експерти кажуть, що небезпечний час настає в період з дванадцятої години ночі до третьої ранку.

Забобонні люди запевняють, що якщо дивитися довго в дзеркало в нічний не можна, тоді можна побачити зображення когось із домашніх і сильно злякатися.

Люди, які часто дивляться в дзеркало і милуються своєю красою у вечірній час, можуть віддати свою життєву енергетику дзеркалу. Різко буде змінюватися настрій, люди починають сильно старіти і хворіти.

Існують і інші прикмети і забобони, які пов'язані з дзеркалом.

Не можна дивитися в дзеркало і говорити при цьому про хвороби, про невдачі в житті, про нещасну любов, про те, що людина негарна, страшна. Це може залучити багато невдач і негативу в життя людини.

читайте такожЩо не можна робити в будинку, щоб не порушити його енергію

Дзеркало не можна дарувати. Згідно з прикметами, за допомогою даного предмета можна принести шкоду людині, навести порчу, смуток-тугу.

Не можна дивитися в дзеркало удвох. Багато експертів запевняють, що сила дзеркала може вплинути на майбутнє двох людей, які дивляться в нього. Одна людина передає іншому свою силу і здоров'я.

У розбите дзеркало не можна дивитися, його радять відразу викинути. Дивлячись в розбите дзеркало, люди бачать своє зображення, поділене на частини, це призводить до того, що в житті варто очікувати великих неприємностей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти