StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що не можна ставити на заставку телефону, щоб не нашкодити собі та близьким

19 травня 2023, 08:14
8741
Ми навіть не замислюємося про наслідки, коли вибираємо фото на заставку телефону.
Що не можна ставити на заставку телефону
Що не можна ставити на заставку телефону / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Заставка телефону - це перше, що ми бачимо, коли вмикаємо наш пристрій. Однак не всі зображення підходять для цього важливого екрану. Деякі фотографії або зображення можуть мати негативний вплив на наш настрій або навіть принести небажані наслідки.

Ми розбиралися, що саме варто уникати при виборі заставки для свого телефону і чому.

Своя фотографія

Небажано використовувати на заставці телефону фотографії, на яких ви дивитеся прямо в камеру. Ці кадри вважаються небезпечними, бо існує повір'я, що вони можуть принести хвороби і невдачу. Також варто уникати фотографій, на яких ви виглядаєте сумними або переляканими, оскільки цей короткочасний стан може негативно вплинути на ваш загальний настрій.

відео дня

Фотографія з коханою людиною

Це пов'язано з цифровим етикетом. По-перше, люди можуть відчувати заздрість і ненавмисно накликати пристріт на ваші щасливі відносини. Крім того, деякі можуть вважати вас занадто хвалькуватими. Краще зберегти свої особисті щасливі моменти в приватності і не дозволити стороннім очам втручатися, адже щастя любить тишу.

По-друге, часте відображення спільних фотографій на заставці може негативно позначатися на вас. Аналогічно частому погляду в дзеркало, це може привести до зауваження недоліків і порушення спокійного життя.

Фотографія дитини

Аж до певного віку не рекомендується навіть близьким родичам показувати фотографії новонароджених дітей. Те ж саме відноситься і до більш старшим дітям, оскільки у них присутня слабка, але дуже яскрава і безневинна енергетика, яка може бути поглинена іншими. Дбайте про вашого малюка і збережіть фотографії від сторонніх очей.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти