StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Накликає біду: чому не можна обрізати волоський горіх

28 серпня 2024, 11:54оновлено 29 серпня, 18:45
91582
Прикмета, чому не можна рубати волоський горіх з давніх давен попереджає про небезпеку.
Накликає біду: чому не можна обрізати волоський горіх
Що буде, якщо спати під горіховим деревом / Колаж: Главред, фото: pixabay

Побут з давніх часів супроводжують забобони і прикмети - від миття посуду до садівництва. Багато хто вірить, що недотримання вірувань може коштувати дорого, навіть життя.

Якщо ви вірите у прикмети, вас може зацікавити: що можна повісити на стіну у спальні: притягне великий успіх та щастя.

Це стосується і догляду за одним із популярних в саду дерев. Для початку варто з'ясувати, що символізує дерево волоський горіх. Його вважають символом багатства для когось, а не для себе. Волоський горіх - багате дерево, яке бідне саме по собі: дає поживний і багатий урожай своїх плодів, але це не збагачує його власних сил і не зміцнює його стійкості.

відео дня

Через це, за прикметами наших предків, слід бути дуже обережними із волоським горіхом. Наприклад, варто знати, чому не можна пиляти горіх господареві вдома.

Побутує думка, що рубати це дерево господареві не можна. А все тому, що листя горіха виділяють фітонциди, які в малих дозах нешкідливі для людини. Але довготривале знаходження під деревом призводить до головного болю та порушень у здоров'ї. На такі ж негаразди можна наразити себе і якщо проводити багато часу під ним, ось чому не можна сидіти під деревом волоського горіха, чи тим більше спати.

Однак виникає питання, коли можна пиляти горіх так, щоб не наразити себе на небезпеку? Найкращим часом для цього є рання весна перед активним ростом.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, вірування, прикмети та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного.

Інші новини, які можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти