У житті почнеться "чорна смуга": що не можна робити 22 березня - прикмети дня

Що не можна робити 22 березня / фото: pixabay

Що можна робити 22 березня. Важливі прикмети та заборони, які вбережуть від біди та втрати щастя.

22 березня церква вшановує пам'ять священномученика Василя. Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ. Він був одним зі знатних громадян Анкари. У ті часи правив імператор Юліан Відступник, який був язичником. Василь вірив у Христа і через це постраждав. Василя привели на суд перед проконсулом Сатурніном. Його піддали жорстким тортурам: його підвісили на дереві та стругали тіло залізними інструментами. Однак його тіло залишалося неушкодженим.

Після цього його відправили до Константинополя, де знову катували. Василя тягнули в різні боки, вирізали ремені з його шкіри, кололи розпеченими спицями, відправляли в розпечену піч. Він зміг усе витримати. Після цього його віддали тваринам в амфітеатрі в Кесарії Каппадокійській, там він і загинув. Родичі зібрали мощі святого і поховали. На місці гробниці Василя побудували храм, який освятили на його честь.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то можете прочитати: Будуть серйозні фінансові проблеми: що не можна робити 23 березня - прикмети дня.

Читайте в матеріалі Главреда, що можна і не можна робити 22 березня.

Що можна робити 22 березня

Що не можна робити 22 березня

1. Не можна 22 березня виносити сміття з дому. Предки вірили, що це може накликати на вас біду і відібрати щастя та багатство.

2. Не можна 22 березня займатися пранням білих речей. Вважається, що в мокрі речі може залізти нечисть, яка притягне хворобу.

3. Не можна 22 березня лаятися, сваритися і злословити. Через це скандали затягнуться на весь рік.

Прикмети 22 березня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти