Свята Трійця 2024: що можна і не можна робити 23 червня

Що не можна робити 23 червня / фото: УНІАН

Суворі заборони на Святу Трійцю, які вбережуть від біди і допоможуть позбутися тяжкості гріхів.

23 червня церква відзначає Святу Трійцю. Як повідомляє Главред, Трійця - ім'я Живого бога в православ'ї, так званого в Трьох Особах: Отця, Сина і Святого Духа.

Свято Трійці пов'язане з подією, яка сталася в День П'ятидесятниці після Воскресіння Ісуса Христа. Коли апостоли зібралися разом на молитву, на них зійшов Святий Дух у вигляді вогняних язиків.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що не можна робити у день після Трійці: прикмети 24 червня.

Що можна робити 23 червня

Що не можна робити 23 червня

1. Не можна 23 червня відвідувати кладовища. Поминати померлих можна тільки в Батьківську суботу.

2. Не можна 23 червня грати весілля. Вважається, що сім'я буде нещасливою, якщо порушить заборону.

3. Не можна 23 червня працювати по дому та на городі. У таке велике християнське свято це вважається гріхом. Краще приділити час собі, рідним і молитві.

4. Не можна 23 червня купатися у водоймі. Предки вірили, що цього дня русалки можуть потягти на дно.

Прикмети 23 червня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти