Збережіть красу та молодість: що потрібно покласти у воду для вмивання - прикмети

Що не можна робити 25 серпня / фото: ОП

Що можна робити 25 серпня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від неприємностей.

25 серпня церква відзначає день Перенесення мощей апостола Варфоломія. Як повідомляє Главред, він був одним із перших учнів, яких привів до Христа апостол Пилип. Варфоломій продовжив проповідувати Євангеліє навіть після Вознесіння Христа і Зішестя Святого Духа.

Він проповідував серед язичників і заснував християнські громади, навертаючи до віри багатьох людей. У результаті його спіймали і піддали жорстким тортурам. Язичники здерли з нього шкіру живцем, після чого розіп'яли або обезголовили.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Прикмети, які захистять від біди: що не можна робити 26 серпня.

Що можна робити 25 серпня

Що не можна робити 25 серпня

1. Не можна 25 серпня брати з собою дітей до лісу. Предки вірили, що тоді їх забере нечиста сила.

2. Не можна 25 серпня відмовляти в допомозі нужденним. Інакше ви самі можете притягнути до себе проблеми.

3. Не можна 25 серпня займатися будівництвом і ремонтом. Якщо порушити заборону, то потім доведеться все переробляти.

Прикмети 25 серпня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти