Втратите найцінніше: кого не можна лаяти 26 червня - прикмети

Що не можна робити 26 червня / фото: pixabay

Що можна робити 26 червня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від серйозних бід.

26 червня, церква вшановує пам'ять преподобного Давида у Фессалоніці. Як повідомляє Главред, він народився в Месопотамії і з юних років присвятив своє життя служінню Богу. Він оселився в монастирі святих мучеників Феодора і Меркурія. Давид прийняв постриг і почав подвижницьке життя в молитві та аскетизмі. Пізніше він оселився поблизу міста Солуні в курені на мигдальному дереві. Давид провів на стовпі понад три роки, постійно молячись.

Давид Солунський був відомий своїми численними чудесами. Він допомагав бідним, зціляв, за що отримав дар прозорливості. За порадами та допомогою до нього приходили люди з усього регіону. Давид зміг узяти в руки гаряче вугілля, не заподіявши собі жодних каліцтв.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Дуже важливий ритуал: що потрібно обов'язково викинути 27 червня.

Що можна робити 26 червня

Що не можна робити 26 червня

1. Не можна 26 червня просити і давати гроші в борг. Якщо порушити заборону, то ви ризикуєте посваритися з цією людиною і не повернути свої гроші.

2. Не можна 26 червня приміряти чужі прикраси. Інакше вони принесуть у ваше життя біди.

3. Не можна 26 червня лаяти домашніх тварин. Якщо порушити заборону, то ви втратите найцінніше - сімейне щастя.

4. Не можна 26 червня вінчатися. Предки вірили, що тоді шлюб буде недовгим.

Прикмети 26 червня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти