Очистите дім від негативу: що потрібно викинути 17 липня - прикмети

Що не можна робити 17 липня / фото: pomisna.info

Що можна робити 17 липня. Суворі заборони та прикмети, які вбережуть від втрати таланту.

17 липня церква вшановує пам'ять святої великомучениці Марини. Як повідомляє Главред, вона народилася в сім'ї язичницького жерця на ім'я Едессіус. Мати померла, коли Марина була ще дитиною. Батько віддав дівчинку на виховання в село. У 12 років вона почула про християнство, надихнулася прикладом віруючих і прийняла хрещення.

Дівчина присвятила все своє життя Христу, зберігала цнотливість і служила Богу. У 15 років красу дівчинки помітив правитель Олімврієм і запропонував їй вийти за нього заміж. Він поставив одну умову - відмовитися від віри. Але дівчина вирішила залишитися відданою Христу. Правитель розгнівався і наказав піддати Марину жорстким тортурам і кинути до в'язниці. Там їй з'явився диявол у вигляді дракона, але вона перемогла його хрестом і молитвою. Їй також з'явився ангел і зцілив її рани. Зрештою її стратили, відрубавши їй голову.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Будете здоровими весь рік: якою водою потрібно облитися 19 липня - прикмети.

Що можна робити 17 липня

Що не можна робити 17 липня

1. Не можна 17 липня давати і брати гроші в борг. Також не можна дарувати речі, пов'язані з вогнем. Предки вірили, що так ви віддасте весь талант.

2. Не можна 17 липня дівчатам ходити з розпущеним волоссям. Вважається, що в ньому може ховатися нечиста сила.

Прикмети 17 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти