Не можна порушувати 3 заборони: що буде, якщо не прислухатися до прикмет

Що не можна робити 31 травня / фото: pixabay

Що можна робити 31 травня. Важливі прикмети і заборони, які вбережуть вас від серйозної біди.

31 травня церква вшановує пам'ять святого апостола від 70-ти Єрма. Як повідомляє Главред, він жив у Каппадокії в I-II століттях. Єрм був воїном, але потім охрестився і став одним із 70-ти послідовників Ісуса.

Він проповідував християнську віру, а пізніше став єпископом Філіппополя Фракійського. Єрм написав твір "Пастир". Незабаром він постраждав від гонінь язичників і був страчений.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Життя стане щасливішим: з ким потрібно провести час 1 червня - прикмети.

Що можна робити 31 травня

Що не можна робити 31 травня

1. Не можна 31 травня переїжджати на нове місце проживання. Вважається, що це принесе проблеми зі здоров'ям і фінансами.

2. Не можна 31 травня нікого лякати. Предки вірили, що тоді в душі у людини оселиться страх і відчай.

3. Не можна 31 травня купатися у водоймах, рибалити і ходити в ліс. Вважається, що тоді на людину нападе нечисть.

Прикмети 31 травня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти