Накриє низка фінансових проблем: що категорично не можна робити 14 серпня

Що не можна робити 14 серпня / фото: pomisna.info

Що можна робити 14 серпня. Суворі прикмети і заборони, які захистять від впливу нечистої сили.

14 серпня церква вшановує день перенесення мощей святого преподобного Феодора Печерського і Передсвято Успіння Пресвятої Богородиці. За старим календарем цього дня відзначають Медовий Спас (за новим календарем - 1 серпня). Як повідомляє Главред, Феодосій народився в місті Васильків недалеко від Києва. Він з молодих років прагнув до духовного життя, вступив до Києво-Печерського монастиря, який був під керівництвом святого Антонія Печерського. Феодосій вів аскетичний і благочестивий спосіб життя.

Він помер 3 травня 1074 року. Його поховали в Ближніх печерах Києво-Печерської лаври. Тоді його мощі мали чудотворну силу, багато хто зцілювався завдяки їхньому поклонінню. 14 серпня 1091 року відбулося Перенесення мощей святого Феодосія. Мощі перенесли в нову кам'яну церкву Успіння Пресвятої Богородиці, яка була побудована зусиллями Феодосія.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Через ці речі почнеться "чорна смуга": суворі прикмети 15 серпня.

Що можна робити 14 серпня

Що не можна робити 14 серпня

1. Не можна 14 серпня готувати страви з тіста, навіть із пісного. Вважається, що якщо порушити цю прикмету, то в сім'ю прийдуть фінансові проблеми.

2. Не можна 14 серпня незаміжнім дівчатам ходити в старому одязі. Інакше вони довго будуть самотніми.

3. Не можна 14 серпня ображати інших людей. Інакше весь негатив може повернуться назад.

Прикмети 14 серпня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти