Що не можна робити 22 вересня: суворі прикмети, які не слід порушувати

Що не можна робити 22 вересня / фото: pomisna.info

Що можна робити 22 вересня. Прикмети, які вбережуть від різних проблем.

22 вересня церква вшановує пам'ять пророка Іона. Як повідомляє Главред, Іон жив у VIII столітті до н. е. і був покликаний Богом до проповіді покаяння жителям Ніневії. Вважається, що під час бурі Іон опинився за бортом корабля, після чого його проковтнув кит. Усередині він пробув три дні і три ночі, постійно молячись.

У якийсь момент кит виплюнув свою здобич на берег. Жителі Ніневії дізналися про те, що трапилося, покаялися в гріхах і отримали прощення від Бога. Після цього Іон став проповідником у Ніневії.

Що можна робити 22 вересня

Що не можна робити 22 вересня

1. Не можна 22 вересня їсти страви з риби. Предки вірили, що тоді в життя прийдуть біди, фінансові проблеми та погіршиться здоров'я.

2. Не можна 22 вересня лінуватися і довго спати. Інакше почнуться фінансові труднощі.

3. Не можна 22 вересня заздрити чужому щастю і благополуччю. Якщо порушити заборону, то всі погані думки і вчинки повернуться бумерангом.

Прикмети 22 вересня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти