У Кравчука розкрили провал планів Росії щодо капітуляції Зеленського на Донбасі

7 лютого 2021, 21:09оновлено 8 лютого 2021, 04:57
Незважаючи на зміну куратора українського напрямку у Кремлі, у Мінському процесі, як і раніше, знаходяться люди Суркова, стверджує Сергій Гармаш.
Зеленський
Росія більше не сподівається , що Зеленський піде на умови Москви щодо Донбасу / УНІАН

На перемовинах України з Росією щодо Донбасу у рамках Мінського процесу немає серйозних зрушень. Москва, як і раніше, прагне до автономії Донбасу або федералізації української держави і перетворила "Мінськ" в елемент інформаційної війни. При цьому план Кремля щодо інтеграції ОРДЛО в Україну за президентства Зеленського провалився, заявив у інтерв'ю UkrLife учасник делегації Києва у ТКГ Сергій Гармаш.

За його словами, проведення форуму "Русский Донбасс" у Донецьку – це один з елементів російської політики щодо врегулювання конфлікту за сценарієм Москви. Росіяни більше не сподіваються, що новий президент України Володимир Зеленський вирішить повернути ОРДЛО в інтересах РФ. Наразі Кремль намагається реалізувати абхазький сценарій, що передбачає розрив зв'язків регіону з Києвом.

"Росія припинила сподіватися, що новий президент України захоче повернути Донбас на умовах РФ. На те, що він проросійський – це розчарування позначилося чітко, а ілюзія у Кремля пройшла. Кремль зайняв позицію щодо розвитку конфлікту за абхазьким сценарієм", - підкреслив Гармаш.читайте такожРосія де-факто приєднує Донбас: у Кравчука пояснили сценарій Москви

Конфлікт Росії та України на Донбасі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти