Супрун розповіла, як її "сватали" до команди Саакашвілі

20 травня 2020, 23:31
За словами колишньої чиновниці, голова Офісу президента пропонував їй приєднається до Національної ради реформ.
Уляна Супрун
Супрун розповіла, як її запрошували до команди Саакашвілі / Znaj

Колишня в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун зробила гучну заяву про те, що глава ОПУ Андрій Єрмак від імені президента кликав її приєднатися до Національної ради реформ, виконавчий комітет якого очолює екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

"18 травня Андрій Єрмак запросив мене на зустріч до Офісу Президента України. З поваги до інституту президента України я пішла. Зустріч відбулася на наступний день о 17 годині. Під час зустрічі Єрмак озвучив бажання (своє і начебто президента теж), щоб я приєдналася до Національної ради реформ", - зазначила Супрун на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, на зустрічі також були присутні заступник голови виконавчого комітету ради Національного реформ Олександр Ольшанський і виконавчий директор ArcUA.org Стас Greŝišin.

відео дня

читайте такожУляна Супрун зайняла перше місце по антипатії серед голів Моз - опитування

"Моє питання про те, в якій ролі мене бачать (у складі самої ради реформ, чи у виконавчому комітеті або у складі робочої групи) було переадресоване Олександру Ольшанському, який не міг чесно відповісти нічого конкретного, адже дізнався про тему зустрічі безпосередньо під час розмови", - додала Супрун.

Екс-глава МОз вважає, що цю зустріч влаштували "для галочки", а в реальності не було ніякоЇ пропозиції: "Схоже, що все було зроблено для того, щоб згодом можна було стверджувати, що Уляні Супрун пропонували, але вона не захотіла".

Нагадаємо, раніше екс-в.о. глави МОЗ Уляна Супрун заявляла про те, що перелік ліків з протоколу лікування китайського коронавірусу, нещодавно затвердженого МОЗ України, не має науково обґрунтованих даних щодо ефективності та безпеки застосування у клінічній практиці. До цього вона вирішила попросити у мільярдера Ілона Маска допомоги для українських лікарень у боротьбі з пандемією коронавірусу і отримала на горіхи в Мережі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти