Слуга народу різко обійшла в рейтингу партій ОПЗЖ і ЄС

24 лютого 2021, 11:32
Як показує соціологічне опитування, партія президента Володимира Зеленського повернула собі раніше втрачені позиції в електоральних симпатіях українців.
Слуга народу
Слуга народу різко обійшла в рейтингу партій ОПЗЖ і ЄС / УНІАН

Якби вибори до парламенту проходили зараз, то прохідний бар'єр у 5% подолали б п'ять політичних партій. Саме такі результати показало опитування, який був проведений Соціологічною групою "Рейтинг" з 22 по 23 лютого нинішнього року.

У парламентському рейтингу знову лідирує президентська партія Слуга народу. За неї проголосували б 19,7% з тих українців, хто вже визначився з вибором і збирається голосувати. За партію Петра Порошенка Європейська солідарність віддали б голоси 16,2%, за партію Опозиційна платформа ‒ За життя ‒ 14,2%, за партію Батьківщина ‒ 12%, за партію Українська стратегія Гройсмана - 5,1%.

Крім того, на межі проходження до парламенту Радикальна партія Олега Ляшка (за неї мають намір проголосувати 4,9% респондентів), а також у партії Сила і честь (за неї проголосували б 4,4% респондентів).

За партію Свобода проголосували б 3,8% респондентів, за партію Євгена Мураєва наші ‒ 3,5%, за партію Голос ‒ 3,3%, за Партію Удар ‒ 3,2%, за партію Шарія ‒ 3,2%, за партію За майбутнє ‒ 2,8%, за Народний фронт ‒ 1,9%.

Слуга народу різко обійшла в рейтингу партій ОПЗЖ і ЄС

читайте такожВ Офісі президента роздумують про партію в пару до Слуги народу - ЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • На початку лютого опитування КМІС продемонструвало опитуванням, що на перше місце в рейтингу електоральних симпатій українців вийшла партія Європейська Солідарність Петра Порошенка - 12,2% серед усіх респондентів і 18,1% серед тих, хто визначився з вибором.
  • На другому місці йде партія Опозиційна платформа - За життя з рівнем підтримки 11,4% і 16,8% відповідно.
  • Партія Слуга народу опинилася на третій позиції – 10,5% і 15,5%.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти