СБУ завела справу проти скандального блогера Шарія

7 листопада 2020, 21:57
Справу відкрито через те, що блогер показав у своєму ролику карту України без Криму і частин Донецької та Луганської областей.
Шарій
СБУ відкрила справу проти Шарія / 112 Україна

Сьогодні СБУ відкрила кримінальну справу проти скандального блогера Анатолія Шарія.

"СБУ відкрила кримінальне провадження проти Шарія через посягання на територіальну цілісність України", — написав нардеп від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Депутат зазначив, що з СБУ прийшла відповідь на його запит з вимогою надати правову оцінку діям Шарія, який показав у своєму ролику карту України без Криму і частин Донецької та Луганської областей.

відео дня

читайте такожПеремога Кернеса і Шарія: екзит-пол 2020 по Харкову дав несподівані результати

Гончаренко відповіли, що стосовно блогера ведеться досудове розслідування за частиною 1 статті 110 Конституції "посягання на територіальну цілісність і недоторканність України".

СБУ завела справу проти скандального блогера Шарія

"Такі люди, як Шарій, своїми діями і закликами загрожують суверенітету нашої країни. І на це не можна закривати очі. Буду і далі стежити за ситуацією", - підкреслив нардеп.

  • Раніше СБУ затримала учасника диверсійної групи терористичної організації ЛНР, який був причетний до підриву кількох мостів на Донбас.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти