"Х*й тобі в рота": нардеп Лерос у Раді вилаяв Єрмака

5 березня 2021, 13:58
Гео Лерос стверджує, що проти нього здійснюється провокація, яку організували глава ВП Андрій Єрмак і президент України Володимир Зеленський.
Лерос
Гео Лерос / УНІАН

Гео Лерос, скандальний нардеп (раніше виключений з президентської фракції Слуги народу), 5 березня в рамках засідання Верховної Ради з трибуни виголосив промову с матюками-образами на адресу керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Відео виступу Лерос виклав на YouTube.

Лерос розповів, що на цьому тижні поштові скриньки його сусідів по багатоповерховому будинку невідомі закидали листівками образливого, хамського змісту нібито від його імені. А ввечері співробітник СБУ почав їм телефонувати й запрошувати на допити в Держбюро розслідувань.

Лерос вважає, що всі ці події - провокація, яку організували Андрій Єрмак і президента України Володимир Зеленський.

"Хочу звернутися до пана Єрмака. За це політичне переслідування він відповідатиме персонально. І за все це відповідальність лежить виключно на Зеленському. І наостанок, пане Єрмак, хочу вам нагадати висловлювання українського класика сучасності в цьому жанрі Геннадія Москаля [колишній губернатор Луганщини й Закарпаття ‒ Главред]: "Х*я тобі в рота, а не щоб я замовк", - заявив він.

читайте такожЄрмак розкрив причини падіння рейтингу Зеленського

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Наприкінці березня 2020 року в Україні розгорівся скандал після того, як Лерос оприлюднив записи розмов з Денисом Єрмаком, братом очільника Офісу президента Андрія Єрмака; на них він нібито обговорював хабарі за сприяння в призначенні на високі посади.
  • У вересні того ж року Гео Лероса виключили з фракції Слуга народу
  • Сам публічно обіцяв боротися з "режимом", очевидно, маючи на увазі владу України на чолі з президентом Володимиром Зеленським.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти