Подоляк - про ядерні погрози Лукашенка: він "близнюк" Медведєва і віщає анекдоти

Лукашенко - брат-близнюк Медведєва, разом відпрацьовують "клоунську повістку" - Подоляк / Колаж: Главред, фото: УНІАН

Директор Білорусі Олександр Лукашенко намагається створити для агресора Росії можливості впливу на розв'язану проти України війну, вважає Михайло Подоляк.

Уявний "президент" Білорусі Олександр Лукашенко припускається ядерних погроз, оскільки йому, як і заступнику голови Радбезу країни-агресора Росії Дмитру Медведєву, доводиться виконувати функцію "клоунського ВІП-агітаційного поїзда". Подібна риторика Лукашенка - анекдоти. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

В інтерв'ю 24 каналу він розповів про те, що Лукашенко не вирішує жодних питань і є лише "братом-близнюком" Медведєва, з яким вони обидва відпрацьовують "клоунську повістку".

"Лукашенко не є сьогодні суб'єктом не тільки глобальної політики, він навіть не є суб'єктом війни в Україні. Лукашенко є дивним "братом-близнюком" Медведєва, які повинні виконувати функцію "клоунського ВІП-агітаційного поїзда". Не більше, але і не менше", - зазначив Подоляк.

Також він додав, що Лукашенко не знає можливостей ядерної зброї, а спроби залякати весь світ є лише "анекдотичними заявами".

Дивіться відео, в якому Бульба розповів, що Лукашенко сам випрошував у Путіна ядерну зброю:

Лукашенко хоче, щоб у агресора Москви з'явився вплив на війну проти України.

"Тобто, щоб (інформаційне) поле було забите ще чимось, крім негативу щодо Росії. Лукашенко бравірує і хоче залякати", - підкреслив Михайло Подоляк.

Раніше Лукашенко заявив, що Україна в рамках контрнаступальних дій у червні, мовляв, "втратила до 50 танків і понад 150 БМП". Звідки взялися такі дані - директор РБ не сказав. Жодних доказів не було наведено.

Крім того, Лукашенко сказав, що агресор Росія вже нібито "привезла до Білорусі ядерну зброю". На думку спостерігачів з опозиції Білорусі, російські окупанти ядерної зброї в Мінську наразі не розмістили.

Інші новини:

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти