"Кличко поводиться дуже неправильно": Зеленський прокоментував обшуки в оточення мера

Зеленський прокоментував обшуки у Кличка і його президентські амбіції

Зеленський пояснив, чи бачить київського мера Віталія Кличка своїм конкурентом на майбутніх президентських виборах.

Президент Володимир Зеленський прокоментував, чи бачить київського мера Віталія Кличка своїм конкурентом на майбутніх президентських виборах.

За словами президента, столичний мер поводиться неправильно. Зеленський запевнив, він з великою повагою ставиться до спортивних перемог Кличка, проте дав зрозуміти, що не задоволений роботою Кличка як мера.

"Що він від мене хоче? Постійно дзвонить, приходить навіть без запису. Навіть коли у мене немає часу... Мене нічого не пов'язує з паном мером. Крім одного, що це моя вертикаль. Голова КМДА є вертикаллю президента", - заявив гарант під час своєї підсумкової прес-конференції за результатами двох років роботи на посаді.

Зеленський також прокоментував обшуки в оточення Кличка.

Читати такожЧому Банкова пішла війною проти Кличка, і хто в ній переможе"Те, що йдуть обшуки. 70 або 50 обшуків в оточенні пана Кличка. Так не треба було красти гроші в бюджеті. Мені здається це справедливо. Він дуже неправильно публічно, мені здається, поводиться", - заявив глава держави.

Що стосується конкурентів на президентських виборах, то від відповіді на це питання Зеленський пішов.

"По-перше, ніхто не вирішив ще йти на другий термін. По-друге, його обрала не Україна, а обрали кияни. По-третє, є соцопитування. Мені здається, там є відповіді. По-четверте, мій голова Офісу не бере хабарі, тому ми не конкуренти", - резюмував гарант.

Обшуки в оточення Кличка: новини

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти