Нестабільний кремлівський пацієнт спробував нахамити Штатам

18 квітня 2021, 06:56
Білий дім у своїй практиці різних психопатів бачив, одним більше - одним менше, тому показав, що йому глибоко плювати.
Білий дім
Білий дім / Reuters

Американському послу Саллівану помічник Путіна з міжнародних справ Ушаков "рекомендував" відправитися в США на консультації.

Є два варіанти висловити своє крайнє незадоволення дипломатичною мовою: відкликати посла або вислати його. Відкликання означає ініціативу країни, чий посол. Висилку практикує країна перебування посла. Росія і тут примудрилася винайти новацію - послу "порадили" самозватися.

Поради, особливо непрохані - ознака трамвайного хама. Як правило, на них або не відповідають, або посилають. Без тебе розберемося, що нам робити. Не кажи, що мені робити, і я не скажу, куди тобі йти.

відео дня

читайте такожБайден показав, що загострення буйному Кремлівському пацієнту не допоможеЯкщо Кремль незадоволений відносинами з США до такої міри, що відкликав свого посла, то має повне право вислати і американського. Такий знак оклику в кінці речення. Однак з якихось причин хоче, щоб ініціатором розлучення стали саме США. А Штатам глибоко наплювати на нестабільний емоційний стан пацієнта. Вони в своїй практиці різних психопатів бачили, одним більше - одним менше. Якщо на кожен такий напад посла відкликати, на квитках туди-назад розоришся.

Не подобається, висилайте. Не хочете висилати - не лізьте зі своїми порадами. Що тут складного? Боїшся - не роби. Робиш - не бійся. Зробив - не шкодуй.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти