Навального "запакували", тепер всі щасливі

2 лютого 2021, 21:24
Олексій Навальний сам "просився" за грати. Він, як і хотів, нарешті, став мучеником.
Навальний
Олексій Навальний відправиться в колонію / Reuters

Симонівський райсуд замінив умовний термін Олексія Навального на реальний.

Очікувати іншого рішення не було підстав. На те є три базові причини:

Перше. Навальний порушив негласний договір, укладений між ним і владою: не замахуватися на Путіна, тому що непогрішність ВВП - це основоположний принцип, на якому тримається вся владна конструкція в Росії. Путіна цілком влаштовував Навальний, який критикує бояр, тому що своєю критикою допомагав самодержцеві тримати злодійську челядь в узді. Тобто Навальний підігравав схемі: цар справедливий, в бояри - душогуби і кровопивці.

відео дня

Але тепер, коли Навальний зарвався і перейшов межу, замахнувся на самого-самого, йому доведеться посидіти в колонії і ближче познайомиться з тим народом, якому він так бажає дати свободу. Для політика це може бути дуже навіть корисним, тим паче Навальний сам напрошувався на колонію.

читайте такожНавальний може стати для України другим ГорбачовимДруга. У Навального немає масової підтримки. Путін може абсолютно не хвилюватися - в Росії абсолютно немає суспільного запиту на зміни. Є запит на стабільність, є боязнь змін.

Третя. Захід активно включився в компанію підтримки Навального, вимагає його звільнення і погрожує розширити санкції проти російської влади. У цих умовах Путін вже просто був зобов'язаний посадити Навального, тому що в російській ментальності найбільший гріх влади - це прогнутися під Захід. Поступки заходу Путіну не пробачать, тому він не поступився.

Захід прекрасно знає цю рису російського суспільства і російської влади і свідомо штовхав Путіна до реального терміну для Навального. Це дасть можливість розколотому Заходу посилювати тиск на Росію і консолідуватися проти неї.читайте такожПалац бруду, або в чому велика помилка Навального з фільмом про Путіна

Тепер Навального "запакували", і всі задоволені:

  • Льоша, нарешті, став мучеником, до чого він так прагнув.
  • Захід отримав шанс консолідуватися за рахунок спільного ворога - Росії.
  • Путін продемонстрував своїм підданим незалежність від Заходу і непохитність волі.
  • А росіяни знову можуть відчути себе оплотом на шляху експансії Заходу, що впав у свальний гріх і єресь.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти