StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З ким поведешся - на 1+1 виходить новий жіночий серіал

10 лютого 2021, 12:45оновлено 10 лютого 2021, 13:30
Телеканал готує до випуску на весняний сезон нову жіночу драму З ким поведешся, в якій зіграє Лілія Ребрик.
З ким поведешся
З ким поведешся - сюжет, актори і ролі / 1+1

Телеканал 1+1 і Art Forms Production зняли серіал З Кім поведешся, яким займалася Тетяна Гнєдаш. Серіал знімали восени до самого грудня 2020, і тепер його готують до показу на каналі.

Як повідомляє прес-служба, за сценарієм серіалу події проходили влітку, а насправді зйомки відбувалися восени і в грудні. Незважаючи на мінусову температуру, актори прекрасно впоралися із завданням і щосили зображували теплу пору року.

"Моя героїня Галя - це феєрверк емоцій, це кольоровий Всесвіт, це сила і одночасно жіночність, це мати і одночасно тотальний зрив вежі. Але вона дуже надійна, емоційна, чесна і жадає любові. У нас багато схожих якостей, але є і відмінності, які я із задоволенням приміряла на себе. читайте такожСекс, інста і ЗНО вийшов онлайн - Як дивитися серіалЯ не їжджу на мопеді, але чому б не спробувати в кіно? Я ніколи не була рудою, а тут за один знімальний день можливість бути і рудою, і блондинкою, причому по кілька разів. Завдяки ролі була можливість відчути себе мамою дорослої дочки, вже з "дорослими" проблемами. Я ніколи не ламала руки-ноги, а Галя з переломом, але і це не заважає їй жартувати, бути модною і впевнено йти по життю", - розповіла Лілія Ребрик в коментарі.

З ким поведешся
З ким поведешся - дата виходу і актори / 1+1

З ким поведешся - сюжет

Інтелігентна головна героїня володіє затишною квартирою, яка стала спадщиною від батьків, а також чоловіком-мрією - успішним банкіром, якому присвятила себе, відмовившись від друзів і кар'єри.

Драма розгортається тоді, коли він вирішує розлучитися. Жінці складно звикати до самотності. А потім в життя Марини вривається "подружка" Галина, яку та спочатку збиває на машині, а потім змушена виходжувати у себе вдома. Ледь знайомі жінки абсолютно різні, але швидко знаходять спільну мову, і Галина займається особистим життям подружки.

Після цього серіал перетворюється в пошук Галиною і Мариною жіночого щастя, і в міру того, яких шанувальників підкидає жінкам доля, все стає сильно схожим на Секс у великому місті. У квартирі в якості "третьої" починає жити неповнолітня дочка Галини, у якої також проблеми з особистим життям в такому юному віці.

З ким поведешся
З ким поведешся-сюжет серіалу / 1+1

З ким поведешся - актори і ролі

  • Ольга Жуковцова - Марина
  • Лілія Ребрик - Галина
  • Наталія Денисенко
  • Андрій Фединчик
  • Інна Приходько

З ким поведешся трейлер дивитися:

Дата виходу серіалу З ким поведешся на 1+1 - 15 лютого 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти