StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віталіна Біблів заінтригувала подробицями про серіал Будиночок на щастя

3 червня 2020, 16:01
Українська актриса театру і кіно Віталіна Біблів, яка знімається в популярному серіалі Будиночок на щастя, порадувала шанувальників.
Віталіна Біблів
Віталіна Біблів / Прес-служба

Українська акторка Віталіна Біблів грає в трупі театру Золоті Ворота, і крім театральних робіт знімається в кіно. Новий серіал Будиночок на щастя, який знімає Новий канал отримав ще більшу популярність на 2 сезоні, і актриса вже готується до ролі в 3 сезоні шоу.

У Віталіни Біблів був насичений карантин, зізналася вона Главреду.

Виконавиця ролі Любані в сіткомі Будиночок на щастя (Новий канал) займалася переозвучкою серіалу для показу в інших країнах, і вже оцінила сюрпризи 3 сезони сіткому.

відео дня

Крім того, театри навантажили акторів новим форматом роботи.

"На карантині я займалася усім, чим тільки можна було займатися. Абсолютно не відпочивала. Тому що ми перейшли в інший формат роботи у театрі – онлайн-спілкування з глядачами, записи відеороликів "Золоті на зв'язку". Кожного дня доводилося щось вигадувати. Плюс, у мене були репетиції у Zoom нової вистави "Верные жены" театрального агенства "Те-Арт", - розповіла Віталіна.

Віталіна Біблів в серіалі Будиночок на щастя
Віталіна Біблів в серіалі Будиночок на щастя / Новий канал

Вона також повідомила, що Новий канал переозвучив серіал Будиночок на щастя для показу в Казахстані.

"Під час карантину я озвучила також російською для Казахстану другий сезон нашого ситкому Будиночок на щастя. Тому своїх колег бачила на екрані. І, звісно, сумувала. ", - поділилася вона.

Але більше всього Віталіна Біблів заінтригувала натяком на 3 сезон Будиночка на щастя. Новий канал явно обіцяє приємний сюрприз, який глядачі зможуть оцінити, найближчим часом.читайте такожПерші Ластівки - "Поганий хлопець" розповів про зйомки інтимної сцени

"Що буде в третьому сезоні, поки що сказати не можу. Пообіцяла авторам не розповідати. Але точно будуть трансформації образів Любані, Василя, Макса та Маші. Словом – агонь, як казала Маруся у другому сезоні(її роль виконала актриса Світлана Косолапова – прим. ред.)," - заінтригувала актриса.

Нагадаємо, в 2019 році вийшов 2 сезон серіалу Будиночок на Щастя, він залишився на високих місцях у рейтингу, і був продовжений на 3 сезон. Новий канал заінтригував туманними фактами про нововведення, але через карантини робота над стрічкою сповільнилася.

Раніше Андре Тан порадував своїх фанатів і покупців смішними витівками до відкриття магазинів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти