StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В український прокат виходить яскрава романтична комедія "Сусідка" з Ксенією Мішиною

19 грудня 2022, 20:00оновлено 21 грудня 2022, 15:26
29 грудня 2022 року в широкий український прокат виходить романтична комедія "Сусідка" виробництва компанії F Films за підтримки Державного агентства України з кіно.
В український прокат виходить яскрава романтична комедія 'Сусідка' з Ксенією Мішиною
Ксенія Мішина у фільмі" сусідка " / F Films

В основі сюжету-карколомна історія відносин безвідповідального затятого холостяка (Артемій Єгоров), готовий на будь — яку авантюру заради розваги, і розсудлива вчителька музики (Ксенія Мішина) - матері-одиначки, для якої на першому місці в житті сімейні цінності і діти.

Герої були вірні своїм принципам до доленосного повороту подій, кардинально змінює їх життя. В який бік відбулися зміни і стало причиною ряду кумедних подій, глядач дізнається незабаром.

В акторському складі стрічки не обійшлося і без зіркових камео: так, вперше на великому екрані в стрічці "Сусідка" з'явиться Дмитро Гордон.

Музичний супровід фільму заслуговує на окрему увагу, адже він складається з композицій улюблених українських артистів: KALUSH, SKOFKA, NK, Артем Пивоваров, Світлана Тарабарова, ВВ та Віктор Павлік. А головний саундтрек до фільму записав MONATIK в дуеті з Roxolana - пісня "Інь Янь" обіцяє стати найромантичнішим хітом цієї зими.

Продюсерами картини виступила компанія F Films, відома за хітами вітчизняного прокату Свінгери і Свінгери 2.

Частина коштів від кожного квитка піде на підтримку ЗСУ.Головний інформаційний партнер фільму "сусідка" - медіагрупа "1+1", радіопартнер - "Хіт ФМ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти